2777
2789
عنوان

لعنت به بیماری روانی

| مشاهده متن کامل بحث + 3187 بازدید | 157 پست

عزیزم میدونم سخته با تموم وجود درکت میکنم من اصلا با این بیماری ها اشنایی نداشتم بیماری شوهرمم مخفی کردن حال زمستونم مثل حال تو بود شب تک و تنها با شوهرمم تو مطب دکتر بودیم امپول نوشت برا شوهرم هر جایی امپول رو نمیزنن در بدر دنبال درمونگاه بودم ک امپولش رو زدن تو ماشین برای بخت و اقبالم کلی گریه کردم،فداتشم اگه یه موقع خواستین براش زن بگیرین تو روخدا به اون دختره بگین من خیلی سوختم دلمم میسوزه براش بخدا تباه شدم،خودمم هزار تا بیماری بخاطرش اومده سراغم 

خدایا شکرت😍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم میدونم سخته با تموم وجود درکت میکنم من اصلا با این بیماری ها اشنایی نداشتم بیماری شوهرمم مخفی ...

درکت میکنم. حق هر کسیه که بدونه همسر آینده اش بیماری روحی داره یا نه.ما هیچ وقت پنهان نمیکنیم

سلام عزیزم 

برو کانال تنها مسیر آرامش تو ایتا عضو شو 

گوگل بزنی میاره 

دوره ی اعصاب و روان داره شرکت کن 

اول برو کانال تجربه ها که رایگانه ببین بعد اگه دوست داشتی تو کلاساش شرکت کن خیلیا رضایت دارن و مشکلاتشون رفع شده 

حتما برو دعام میکنی خواهر جان 

یه سری دستورات ساده دارن که حالتو خیلی بهتر میکنه 

درمان‌های طبی اهل بیت رو گذاشته 

خوب میشی همه ی بیماری‌ها درمان داره 

این طب نوین و قرص های شیمیایی باعث بدتر شدن حالتون میشه

اینا رو شما میگیمن نگاهم ب یکی بود ک کمکم کنه مثل کسی ک مریضه جمسیه و دیدش ب دکتر همونه

خواهر منم همین بود

کسی متوجه بیماریش نشد

یه روز اقدام به خودکشی کرد و برا همیشه رفت

الان داداشم هم بیماره

ولی خیلی بهش میرسن،دارو مشاوره و…

ولی اوضاع اونم زیاد خوب نیس

ریشه مشکلات اعصاب ضعف بدنه. 

سردی مغزه. 

تایپیکم با عنوان تجربه درمان افسردگی خودم بخونید کمکتونه. 

مشکلات اعصاب به غیر دارو نیاز به تغییر تغذیه و تغییر تحرک و....

تغذیه وتحرک خیلی مهمه 

فک کنم اسکیزوفرنیه بدترین بیماری

کسی که ژنش روداره بایه مشکل بزرگ یافوت عزیزش

یجورایی شوک میخوره واین بیماری فعال میشه ومتاسفانه درمان نداره تاآخر عمرش هست یهویی ممکنه عود کنه یه دوره ای بعد یکم خوب میشه باز اگه یه اتفاقی بیوفته عود میشه بدترازقبلش

باید اصلا خبر بدارو براش نخونی

دوم اینکه گوشی نداشته باشه بهتره 

سوم بستگی داره شدت بیماریش چقدر باشه اگه قبلش هیچ علائمی مانند شک پارانویید وافسردگی اینا نداشت یعنی بیماری اوایلشه وکنترل میشه بادارو 

داروهایی که میدن بستگی به شدت بیماری داره ولی زیاده داروهاش وعوارض جسمی زیادیم دارن ولی باز بیماری جسمی بهترازاین بیماریه

ممکنه کنترل نشه که البته اون حالت خیلی شدیدشه که فقط شوک مغزی لازمه

اول ببرینش روانپزشک اگه قبول داره بیماره معمولا خیلیاشون اصلا قبول دار نیستن 

هرچی دیرتر تحت درمان قرار بگیره بدتره وشدت بیماری بالاتر میره وحتی خدایی ناکرده ممکنه خودش روبکشه 

دارو نمیخوره اصلا قبول نداره مریضه

بنظرم ببرینش بیمارستان روان خصوصی بستریش کنین یه مدت 

اونجا بهش حتی به زور هم شده قرص میدن بهش 

بعد کم کم اثر دارو رو میفهمه ذهنش آروم میشه و100 درصد قبول میکنه بیماره وقرصارو خودش میخوره

الان تحت تاثیر بیماریه معلومه قرص نمیخوره

کی گفته بیماری اعصاب علاج نداره زن عموی من میزد میشکوند بچشو آتیش میخاس بزنه یهو میرف بالن خودشو بندازه شب 3 میگفت میرف نون  بخرم بیشتری شد  الان خوبه با دارو شب زمین رو میکند میگف مرده عس یانصف شب گلدون رو کوبیده بود سر عموم