2777
2789
عنوان

کاردانی رشته های پیراپزشکی

204 بازدید | 14 پست

سلام دوستان

کسی از آشناها یا خودتون از طریق سوابق تحصیلی رشته هایی مثل مامایی پرستاری اتاق عمل و... رفته؟ اینا تا مقطع کاردانی هستن بعدش طرح

خواستم ببینم اطلاعی هست از نحوه کارشون 

مثل بقیه همکارا هستن یا  میفرستنشون خدمات 😑😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوال من اینه که با خوندن این رشته ها بازم از کنکور محرومیم؟و اینکه همه شهرا دارن این رشته رو؟

اره عزیزک طبق پارسال محرومیم ولی ممکنه طبق پارسال نباشه

سوال من اینه که با خوندن این رشته ها بازم از کنکور محرومیم؟و اینکه همه شهرا دارن این رشته رو؟

اره من اینو میدونم که محروم میشین و اینکه نه همه شهرا ندارن 

دفترچه انتخاب رشته پارسالشو میتونی ببینی 

تازه تو هر شهر هم همه دانشگاه هاش ندارن فقط یکسری از دانشگاهاش دارن

تعهدی دیگه میری روستا

یعنی مثلا پرستاری کاردانی برم میرم روستا مثل پرستار های دیگه؟ اخه یه جا شنیدم باید بری بیمارستان رو‌پاک و تمیز کنی مثل خدماتیا برام سوال شد ببینم چقد راسته یا چقد دروغ😐

یعنی مثلا پرستاری کاردانی برم میرم روستا مثل پرستار های دیگه؟ اخه یه جا شنیدم باید بری بیمارستان رو‌ ...

پرستاری اصلا ندارع هوشبری اتاق عمل علوم از دو سال کاردانی شش سال ام تعهد داری ولی بعدش میتونی ازمون بدی لیسانس بگیری ازمونشم خیلی گلابی طوره

این کاربری تعلیق داعم...

پرستاری اصلا ندارع هوشبری اتاق عمل علوم از دو سال کاردانی شش سال ام تعهد داری ولی بعدش میتونی ازمون ...

اهان باشه مرسی عزیزم

ببخشید این همه سوال میپرسم 

کاری ک انجام میدن با همکارا تقریبا یکسانه دیگه؟😭😂