2777
2789

من یه مزاحمی دارم یک ماه پیش مزاحمت ایجاد کرد بازم برای اولین بار گفتم بذار بگم حق نداری مزاحمت ایجاد کنی وگرنه نامزدم و پدرم رو در جریان میذارم و سریع بلاک 

نامزدم بعد یک ماه این رو فهمید 

از دو روز پیش دیونه ام کرده خوب میشه میگه دوستت دارم قربون صدقه بعد ۵ دقیقه میگه برام توضیح ندادی چرا بهم نگفتی میترسیدم بگم بهش چون مزاحمه تهدید می‌کرد آدم لاتی بود کلی پرونده داشت 

منم براش توضیح دادم گفت یعنی تو بغل من خواب بودی بعد این مزاحمت شده پیام داده بهت؟و برااااای اولین بار یه رفتار زشت ک میدونه بدم میاد ازش و حرف رو به زبون آورد 

منم کلی پیام نوشتم براش که دارم ازت میترسم چون قبلا خیانت دیدی داری الکی الکی منو اذیت میکنی برات توضیح دادم که ترومایی که داری این رابطه جدی رو مطمئن باش خراب میکنه صبح سین زده جواب نداده دیگه

حق با کیه؟من واقعا نتونستم بگم چون میدونستم نامزدم میره سراغ پسره و ممکنه بلایی سرش بیاره پسره 

جریانی هم بین من و مزاحم نبوده فقط خواستگارم بوده جواب منفی دادم 

حرفاش عجیبه خیلی دیشب توضیح میدادم براش چند بار گفت مگه بچم راستشو بگو بهم😑

🤧

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نامزدت مثل منه. خدا برا کافرنخواد شک وتردیدا💔

تو رو خدا اینطوری نباش 

من از پاک بودن خودم مطمئنم میدونم هیچ خطایی نکردم ولی قضاوت دارم میشم که اینطوری واقعا عذابم میده 

دارم سرد تر میشم 

🤧

تو رو خدا اینطوری نباش من از پاک بودن خودم مطمئنم میدونم هیچ خطایی نکردم ولی قضاوت دارم میشم که اینط ...

شما که درسته. ولی شوهرمن قبلا خیانت کرده من یه جور مریض روانی شدم همه چیزش دیگه بنظرم مشکوک میاد هالا نه چیزی میفهمم قطعی که گیر بدم دعوا کنم نه میتونم اعتمادکنم خودم وسط اینجا دارم نابود نابود میشم 

نامزدت خیانت دیده نه؟

یکی دو بار قبلا گفته 

آره متاسفانه

حالم بده نمیتونم هضم کنم 

کاش هیج وقت عاشق نمی‌شدم دیشب ۲ تا قرص خواب خوردم ساعت ۴ صبح هشت با تپش قلب از خواب پریدم

🤧

یکی دو بار قبلا گفته آره متاسفانهحالم بده نمیتونم هضم کنم کاش هیج وقت عاشق نمی‌شدم دیشب ۲ تا قرص خوا ...

بخاطر همونه

مشکل از تو نیست عزیزم

وقتی ینفر بهش خیانت میشه و تجربشو داره اکثرا اون شک و تردید تو این مواقع میمونه

بنظرمن چیزیو ازش پنهون کن ، این حرکات بیشتر بخاطر این پنهونی اولیه هست

بخاطر همونهمشکل از تو نیست عزیزموقتی ینفر بهش خیانت میشه و تجربشو داره اکثرا اون شک و تردید تو این م ...

نمیدونم عزیزم 

آنلاین میشه ولی جواب نمیده یجوری شدم 

آخه وقتی اون خیانت دیده من مشکلم چیه این وسط

🤧