2777
2789
عنوان

خرید آیفون ‌آیفون دارابیاید

335 بازدید | 29 پست

دخترا راستش من تاالان ایفون نداشتم .اندروید دارم .و الان قصدم اینه بخرم برای کیفیت دوربینش لازمش دارم برای عکاسی پیجم .

و می‌خوام 11 نرمال دحدنو بخرم 

حالا سوالم اینه ایفون بجز خود گوشی .بقیه وسایلش مث شارژر و گارد و گلس و اپل آیدی  اینا .. چقد میشن خیلی هزینش بالامیشه وسایلش ؟؟ خواستم بدونم اطلاع داشتم باشم قبل خرید ممنون میشم راهنماییم کنید

اگر بخوای جنس خوب بگیری ۶ م درمیاد حدودا

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام 

اگر کارکرده س که حتما شارژر و …. و حتی جعبه ایناش هم باید همراهش باشه ‌و نیاز به خرید نیست 

۱۱ نداشتم اما بد نیست فقط چون از دور افتاده ممکنه نتونی بعدها بفروشیش ‌ …

کاربری قبلی م تعلیق شده …..
شما چ مدلی هست گوشیتون

من خودم ندارم

یکی از نزدیکان ۱۵ پرومکس 

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

شارژر اصل بخری ۲ تومن به بالاست 

و بهتره اصل بخری چون فیک زود خراب میشه 

گلس هن هرجا یه قیمته من خودم گوشیم گلس نداره یادم میره بدم بندازن روش

اپل ایدی هم من یادم نمیاد هزینه مجزا کرده باشم براش

مربی رسمی فدراسیون بدنسازی ایران🏋🏻‍♀️ تخصص در تمرینات قدرتی و اصلاحی و تناسب اندام بانوان ﴿طراحی برنامه تمرینی به صورت اختصاصی و مشاوره تغذیه ورزشی﴾

شارژر اصل بخری ۲ تومن به بالاست و بهتره اصل بخری چون فیک زود خراب میشه گلس هن هرجا یه قیمته من خودم ...

بعد من خب دارم کارکرده میخرم. .یا باید باطری تعویضی بخرم ک‌۱۰۰ هستن .یا باطری فابریک که دیگه ۱۰۰ نیست و ۸۵ به پایین هستن .بنظر شماها ایفونی ک سلامت باطریش ۸۰ هست کارمیده  بهم. زود نخام باطریشو عوض کنم آخه دیگ باز بشه بدرد نمیخوره هم 

گلم الان آیفون ۱۱ دیگه در حد نو خیلی کم پیدا میشه به صرفه نیست برات

والا چند جا رفتم داشتن هم نرمال هم پرو .سالم هم بودن .

میخواستم xs mx بخرم بهم گفتن آپدیت نمیشه یکم دیگ پول بزار بجاش ایفون ۱۱ نرمال بردار 

بعد من خب دارم کارکرده میخرم. .یا باید باطری تعویضی بخرم ک‌۱۰۰ هستن .یا باطری فابریک که دیگه ۱۰۰ نیس ...

راستش نمی‌دونم تا به حال ایفون زیر ۸۰ درصد نداشتم

ولی اکه قصدت دوربینه اوکیه 

مربی رسمی فدراسیون بدنسازی ایران🏋🏻‍♀️ تخصص در تمرینات قدرتی و اصلاحی و تناسب اندام بانوان ﴿طراحی برنامه تمرینی به صورت اختصاصی و مشاوره تغذیه ورزشی﴾

والا چند جا رفتم داشتن هم نرمال هم پرو .سالم هم بودن .میخواستم xs mx بخرم بهم گفتن آپدیت نمیشه یکم د ...

۱۱ که اره از x بهتره

مواظب باش وسایل اینارو فیک ندن بهت 

پیشاپیش مبارکت باشه

من اپل ایدی واسم ۴۰۰ درست کردن

گفتن آداپتور روشون نیست .باید جدا بخرم

مگه میشه؟؟؟ اگر نو بخرید بله درسته اما کارکرده یعنی شخصی استفاده کرده و حتما شارژر میکرده و شارژر داشته 

اصلا شاید ایفون ۱۱ همراهش شارژر هم بوده باشه چون تا جایی که بادمه ۱۳ به بعد بدون شارژر بود و میبایست جدا تهیه میکردی 

کاربری قبلی م تعلیق شده …..