2777
2789
عنوان

خرید آیفون ‌آیفون دارابیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 31 پست
بعد من خب دارم کارکرده میخرم. .یا باید باطری تعویضی بخرم ک‌۱۰۰ هستن .یا باطری فابریک که دیگه ۱۰۰ نیس ...

آیفون که مرگ نداره مگر اینکه مثلا از دستش افتاده باشه و آسیب جدی دیده باشه وگرنه من هنوزم ایفون ۴م کار میکنه باطریش م کمتر از ۷۰ هست 

کاربری قبلی م تعلیق شده …..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه میشه؟؟؟ اگر نو بخرید بله درسته اما کارکرده یعنی شخصی استفاده کرده و حتما شارژر میکرده و شارژر دا ...

عزیزم آخه تو دیوار هم نگا میکنم آداپتور روشون نیست .باید جدا بخری .یا نوشتن مثلا آداپتور هم جدا میفروشم اگ‌میخاید🫠💔

۱۱ که اره از x بهترهمواظب باش وسایل اینارو فیک ندن بهت پیشاپیش مبارکت باشهمن اپل ایدی واسم ۴۰۰ درست ...

مرسی عزیزم 💜.والا دارم پولشو جمع میکنم فعلا چون خودم باید بخرمش .و چون ترس داشتم برا وسایلش ک‌چقد دیگ باید جور کنم برا وسایل، تاپیک زدم 🥴💔

و خیلی هم دارم میگردم که یه گوشی پیدا کنم که سلامت  باطریش بالا باشه فابریک 

مرسی عزیزم 💜.والا دارم پولشو جمع میکنم فعلا چون خودم باید بخرمش .و چون ترس داشتم برا وسایلش ک‌چقد د ...

اره حتما صبر کن فیک ندن بهت 

منم خودم خریدم چن سال صبر کردم تا تونستم بخرم ولی خیلی لذت بخشه چیزی که خودت بدست بیاری

اره حتما صبر کن فیک ندن بهت منم خودم خریدم چن سال صبر کردم تا تونستم بخرم ولی خیلی لذت بخشه چیزی که ...

بله خیلی .ولی دوست داشتم نو باشه خیالم از باطریش راحت باشه ولی دیگ زورم نمی‌رسه😂 دیگ ب همون کارکردشم راضیم .

مبارکتون باشه ✨

بعد من خب دارم کارکرده میخرم. .یا باید باطری تعویضی بخرم ک‌۱۰۰ هستن .یا باطری فابریک که دیگه ۱۰۰ نیس ...

سلامت باطریش خیلی کممهههه 

این از اون است که همش باید داخل شارژ باشه و داغ می‌کنه ها 

اگه برای عکاسی پیجت میخوای به نظر من برو گوشی سامسونگ s در حد نو یا حتی نو بخر هم قیمتش خوبه هم کیفیتش 

حتی گوشی های سری s در حال رقابتن با  آیفون ۱۴ پرومکس من 

یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های خریداران آیفون ۱۶، مسئله رجیستری این گوشی در ایران بود. بر اساس قوانین گمرکی و محدودیت‌های واردات، همه گوشی‌های وارداتی باید در سامانه همتا رجیستر شوند تا بتوانند به‌طور قانونی از خدمات اپراتورهای داخلی بهره‌مند شوند. خوشبختانه، روند رجیستری آیفون ۱۶ آغاز شده و خریداران می‌توانند به‌راحتی گوشی خود را رجیستر کرده و بدون هیچ مشکلی از سیم‌کارت‌های داخلی و شبکه مخابراتی کشور استفاده کنند. برای اطلاع بیشتر در این مورد سری به مقاله‌ی “خبر ریجستری آیفون” بزنید.

خرید آیفون ۱۶ برای افرادی که به دنبال یک گوشی هوشمند با عملکرد بی‌نقص و امکانات پیشرفته هستند، می‌تواند انتخابی هوشمندانه باشد. با توجه به طراحی شیک، پردازنده قدرتمند، دوربین‌های حرفه‌ای و پشتیبانی از به‌روزرسانی‌های طولانی‌مدت نرم‌افزاری، این گوشی قادر است نیازهای متنوع کاربران را برآورده کند. با این حال، پیش از خرید آیفون ۱۶، باید به نکاتی مانند ظرفیت حافظه، عمر باتری، و قیمت نهایی توجه ویژه داشته باشید تا دستگاهی متناسب با سبک زندگی و نیازهای خود انتخاب کنید. آیفون ۱۶ با ارائه تجربه‌ای کامل و باکیفیت، انتخاب مطمئنی برای شما خواهد بود. در کل، آیفون ۱۶ با ترکیب عملکرد بالا، دوربین پیشرفته، عمر باتری طولانی و طراحی زیبا، گزینه‌ی بسیار جذابی برای کاربرانی است که به دنبال یک گوشی هوشمند قدرتمند و همه‌کاره هستند. شما می‌توانید برای خرید گوشی آیفون اقساطی و یا خرید گوشی موبایل اقساطی به سایت الوقسطی مراجعه فرمایید.

مشاوره و حل مشکلات بصورت تضمینی Apple ID و iCloud 🔹

اگر Apple ID شما غیرفعال (Not Active) یا قفل شده (Locked) و نمی‌توانید وارد گوشی‌تان شوید، نگران نباشید.

من مرحله به مرحله شما را راهنمایی می‌کنم تا از طریق پشتیبانی رسمی اپل و با مدارک خرید، مشکل‌تان را به صورت قانونی پیگیری کنید.

✅ تجربه‌ی شخصی موفق در همین زمینه دارم.

✅ بدون نیاز به واسطه یا هزینه‌های غیرضروری.

✅ ارسال مدارک و ثبت درخواست در اپل.

📌 توجه: این آگهی خدمات غیرقانونی یا دور زدن قفل iCloud نیست. تنها راهنمایی رسمی و قانونی برای حل مشکل Apple ID شماست.

بصورت تضمینی انجام میدهیم و نمیزاریم گوشی شما به یک دستگاه بدون استفاده تبدیل شود، اعتماد شما افتخار ماست.

☎️ برای مشاوره و هماهنگی پیام بدهید به واتساپ این شماره:09302507940

یا آیدی این تلگرام: Selinakio@