2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط یه طب سنتی حاذق میتونه خوبش کنه

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
مامانم میگه ببرتش تهران پیش دکتر بازم ببینیم چی میشه

من سه تا دکتر عوض کردم این دکتر سوم بود پیش این خوب شدم

بازم سوال کن جای بهتر بود ببر 

البته اگر دکتر خوب پیدا کردی دیگ هی عوض نکن دوتا دکتر اولی ک من رفتم خوب نبووودن ک عوض کردم

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
من سه تا دکتر عوض کردم این دکتر سوم بود پیش این خوب شدمبازم سوال کن جای بهتر بود ببر البته اگر دکتر ...

والا دو سه بار بردیمش همدان پیش یه دکتر

داروی درست و حسابی نداد و انگار داشت بازی مون میداد

عزیزم منم داشتم

تغذیه خیلی مهمه  نباید وعده های سنگین بخوره

لبنیات و میوه های اسیدی ترشی  اینا التهاب معذه رو بیشتز میکنن پس باید فقط خوراکی های ضد التهاب مصرف بشه

عصبیش نکنید از استرس دور نگهش دارید اگر عصبیه  استرسیه ترجیحا پیش روانپزشک هم بره من خودم معدم عصبی بودم زمانی ک اروم شدم معدم بهتر شد 

دکتر نقش خیلی مهمی داره یه دکتر واقعا  خوب ببریدش

والا دو سه بار بردیمش همدان پیش یه دکتر داروی درست و حسابی نداد و انگار داشت بازی مون میداد

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

راااستی اناناس معده منو خیلی اروم میکرد چ کمپوت چ رانی چ خوده میوش امتحان کنید براش

شیر هم بشدت حالمو بد میکرد درجا بالاش میاوردم

جدی؟باشه اونم امتحان میکنیم

اره تنها چیزی بود ک با خوردنش حالم بد نمیشد معدم یکم اروم میشد از اون دردو اینا