2789
عنوان

دعوااااا

359 بازدید | 20 پست

دخترم بر عکس شبای گذشته که راحت میخوابید امشب بیتابی میکرد قبلا هم پیش اومده بود و چیزه جدیدی نبود 

داشتم تلاشمو میکردم که آروم بشه یهو شوهرم اومد،گفت چرا میزاری گریه کنه

منم آمپر چسبوندم گفتم یعنی چی مگه من دلم میخواد یا نشستم نگاه میکنم حالا که اینجوریه خودت بیا بخوابونش بلند شدم از اتاق دخترم اومدم بیرون 

آخرش هم بعد از پنج دقیقه گفت بیا ببین شیر نمیخواد😡 وقتی که رفتم بهم گفت چرا تا یه چیزی بهت میگن زود هوچی بازی در میاری منم گفت درست صحبت کن هوچی خودتی چرا فکر میکنی فقط،تو نگرانش میشی هرکاری میخوام بکنم هی ایراد میگیری و..... خلاصه اینقد گفتم تا خالی شدمو بغضم نزدیک بود بشکنه که دیگه ساکت شدم وقتی هم رفت که بخوابه گفتم لااقل چراغو خاموش کن الانم قهرمو تصمیم دارم چند روزی سرسنگین باشم

تورو دیدم خدا خندید من از عشقه تو حظ کردم با تو من کل دنیارو تو یک لحظه عوض کردم😍😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سخت نگير ميدونم سخته ولي اوقات خودتو تلخ نكن بيخيال

بیخیال که میشم تا حساب کار بیاد،دستش

تورو دیدم خدا خندید من از عشقه تو حظ کردم با تو من کل دنیارو تو یک لحظه عوض کردم😍😍😍
خسته بودی یهو از کوره در رفتی. پیش میاد دیگه.

کلا خیلی حساسه

لامصب به همه چی گیر میده

فردا با ارامش باهاش صحبت کن واین مسیله را حل کنید.چیزی نیست که بخای قهر کنی.

من اصلا دل قهر کردنو ندارم ولی امشب خیلی بهم برخورد

فک کنم دلت از یه جای دیگه پر بودا     برات کادو ...

از خودش،دلم پر بود کادو خودم نخواستم