2777
2789
عنوان

دعوااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 20 پست
اتفاق خاصی نیفتاده حرف بزنیین حلش کنیین 

میدونی چه جوریه مثلا؟

اگه بچه رو ببرم حمام میگه آب سرد نبود سرما نخوره

بابام میاد دنبالم میگه هوا سرده بزار یه روز دیگه

پتو بچه از دستم میافته میگه چه جوری افتاد

تورو دیدم خدا خندید من از عشقه تو حظ کردم با تو من کل دنیارو تو یک لحظه عوض کردم😍😍😍

عزیزم خوبه که برا بچه دل میسوزونه. شمام به خاطر فشار کار و اینا عصبی بودی و به قول خودت خالی شدی

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی چه جوریه مثلا؟ اگه بچه رو ببرم حمام میگه آب سرد نبود سرما نخوره بابام میاد دنبالم میگه هوا ...

بذار به پای دلسوزی وحساسیت پدرانه حالا یه چیزی بهت بگم من این اخلاقم شبیه شوهر شماست یعنی درباره بچه گاهی وسواس به خرج میدم وبه شوهرم گوشزد میکنم اما شوهرم خیلی صبوره میزاره به پای دلسوزی مادرانه 

میدونی چه جوریه مثلا؟ اگه بچه رو ببرم حمام میگه آب سرد نبود سرما نخوره بابام میاد دنبالم میگه هوا ...

عزیزم منم مثل شوهر توام شوهرم نزدیک بچه که میشه هی میگم بوسش نکن جوش میزنه ،خوب بغلش کن نیفته،کمرش دردگرفت بغلت نگیر خیلی شوهرم کلافه میشه مثل الان تو .فک کنم یه جور وسواسه😟

وای عزیزم شوهرمن همینطوره هزاربار گفتم همون اندازه تودل براش میسوزونی من دوبرابر تودلم میسوزه