2777
2789
عنوان

لطفا بیایین همسر و بابام همدیگه رو زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 13354 بازدید | 310 پست

طبق تجربه میگم.

آدمی که بخواد سریع میره میزنه به نامت ! اینکه میگه جهیزیه نیار و فلان چرت و پرت بیش نیست. شوهر منم ازین گوه ها زیاد می‌خورد خداروشکر بابام تونست یسری وسایلو بخره چون وام ازدواج نداده بودن ضروری هارو گرفتم‌. با این وجود دعوامون میشه سریع میگه خواهرم انقدر جهیزیه هرید و این حرفا و سرکوبم میکنه !هرچند منم کم نیوردم براش!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همسرم همین رو میگهمنم گفتم بابا من نمیخام هروقت داشته برام کم نزاشته ی چیزی برا خودش میخره همش میگه ...

هم خنگی هم خائن بیچاره پدرت که بخاطر تو دعوا کرد اخرم بش خیانت کردی فردا همین شوهرمفت خورت تره ام برات خورد نمیکنه 

حرف از دهن داماد در اومده بودهمگه حرف از ک و ن اش در اومده بوده؟؟؟؟؟چرا پدر دختر روش نشه؟؟ ...

حرف همیشه باد هواست مخصوصا اگه آشنا بزنه اینو همیشه یادتون باشه تا اینجوری پولتون سوخت نشه . وقتی پول دادن و قرار داد مینوشتن باید همونجا سهم دخترشو مینوشت حالا که ننوشته و اعتماد کرده بهتر بود منتظر میموند تا دخترش خودش بگه سر فرصت مناسب که خانمها اینو خوب بلدن . اونموقع نه دعوایی میومد نه حرمتها از بین میرفت نه زندگیشون خراب میشه یه حرف نسنحیده تو زمان نامناسب ثمرش میشه این 

من تو هر تایپکی شرکت میکنم هدف فقط کمک کردنه .من خودم زن دارم دختر دارم و هیچوقت دنبال نوامیس کسی نه بودم و نه هستم چون میدونم تاوان داره این کارها . 

کجا گفته اسی پول داده،حتما ضامن شده ،لطفا بگو پدرت چه کمکی کرده به خونه خریدن!؟

صفحه ۳ گفته 

چون پدرم تو خرید خونه کمکمون کرد همون شب ب همسرم گفت چون کمکت کردیم باید ۳ دنگ بشه ب اسم دخترم

صفحه ۳ گفته چون پدرم تو خرید خونه کمکمون کرد همون شب ب همسرم گفت چون کمکت کردیم باید ۳ دنگ بشه ب اسم ...

خب نگفته پول داده اسی واضح نمیگه حتما تو خرید اوراق و پیدا کردن ملک یا ضامن شدن هم می‌تونه باشه اگه اینجوریه حق با همسرشه

ارع💔همسرمم میگه بمون همچی درست میشه غصه نخور فقط زنگ و پیامم ب خانوادت نده من نمیگم قیدشونو بزن ولی ...

تو ارزشی نداری براش 

حرف هایی که به تو زده برای خر کردن تو هست 

وگرنه بابات رو زده 

اول زن باید ارزش داشته باش پیش شوهرش تا بتونه بگه پدرم مادرم 

اگرم بابات اول زده شاید حرف هایی زده که عصبانیش کرده 

مگه اینکه بابات کلا بی علت عصبی میشده و در طول زندگی این اخلاق رو دیده باشی ازش

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

استارتر چندسال بعد میفهمی اونی که بی عقل بوده تو بودی نه شوهرت 

بیچاره پدرت خودشو داره میکشه تو یه پشتوانه ای داشته باشی بعد تو رفتی سمت گرگی که میخواد تورو پاره کنه ؟؟؟

شوهرت الان میگه بعدن میزنم دروغ میگه داره خرت میکنه چون میدونه عقل درست حسابی نداری داره گولت میزنه 

فقط یادت باشه بعد عروسی شوهرت زدت هزارتا بلا سرت آورد چون به قول خودت بی اعصابه ، نریا سراغ پدرت مثل همین الان که مثل کنه چسبیدی به شوهرت همون موقع ام بچسب به شوهرت