2777
2789
عنوان

لطفا بیایین همسر و بابام همدیگه رو زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 13354 بازدید | 310 پست
پول خونه پدر دختر داده ب شرط بنام دادن

اون دیگه ب نام نمیزنه خرش از پل گذشته 

اسی سااااده

خوب اخاذی کرده از باباش 

حالا هم زورش میاد ب نام بزنه

شده جریان اون پول قرض دادن ک میدی پس گرفتنی باید گدایی کنی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالاکه فهمیدم پدرت توی پول خرید خونه کمکتون کردن بازم میگم پدرت مقصره چرا هر روز خانواده های دختر جوری رفتار میکنن انگار دخترشونو از سر راه آوردن بابا از قدیم به دختر یه جهاز میدادن و سیسمونی دیگه تمام این چیه مد کردین که پدر دختر خونه هم بده بخدا اگه اینجوری پیش بره ده سال دیگه دختر باید مهریه پسر بکنه انقد شان دختراتونو پایین نیارین و پسرا رو سوار گردنشون نکنین

اسی دلت خوشه شوهرت به نامت نمیزنه ،اگه براش مهم بودی نمیذاشت کار به دعوا بکشه و با کلمات باهات بازی کنه که تورو فروختن یا بعدا به نامت میزنم ،،داره بازیت میده ،من ماشین با پول خودم خریدم شوهرم مدعی بود میگفت من پول دادم ،اونم دقیقا مثل شوهر تو بود ،این موقع ها همیشه دعوا مینداخت و هوچی گری میکرد که به نفعش تموم بشه  ،اه اه 

اسی جان ببخشید اینطوری میگم خیلی ساده و کم عقلی!

برو خونه پدرت پای پدرتو ببوس ازش معذرت خواهی کن بعدم بذار هر کاری که پدرت صلاح میدونه انجام بده

این شوهرت بدبختت میکنه همه چیتو میگیره آخرش پرتت میکنه جلو خونه پدرت حالا ببین

طبق تجربه میگم.آدمی که بخواد سریع میره میزنه به نامت ! اینکه میگه جهیزیه نیار و فلان چرت و پرت بیش ن ...

تجربه ات و حرفت عالی و درسته عزیزم

تاپیک های قبلی همین‌خانم رو ببین

که هنوز هیچی نشده، شوهر عزیزش چطوری چشمش دنبال جهاز این و اونه و چقدر حسابگره .....

اینو که دیگه ما نمیگیم، تو زندگی خودش هست 

خودش داره به چشم می بینه 

بعد این آدم میگه جهاز نیار ؟ باشه باور کردیم 🤢🤢

استارتر این تاپیک با اختلاف مدال زودباوری و گول زدن خودش و تعطیل کردن عقل رو میگیره ....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

اگه پدر من هم قبل عروسیم مثل پدر شما پافشاری میکرد سر خونه الان من هشت سال آواره نبودم

تو خواستگاری بهمون گفتن داره خونه میسازه و یه مقداری از مصالح رو ریخته که شروع کنه...الان هشت سال میگذره و من آواره خونه های مستأجری 

کاش همون موقع بابام می‌گفت هر وقت خونه ای که گفتید داره میسازه تموم شد بیاید برای جشن حرف بزنید یا حداقل تا یک جایی برسونیدش بعد عروسی کنید.

خوش به حالت ک پدرت ب فکرته و متاسفم برا پدرت که دختری مثل تو داره 

ارع💔همسرمم میگه بمون همچی درست میشه غصه نخور فقط زنگ و پیامم ب خانوادت نده من نمیگم قیدشونو بزن ولی ...

اشتباه کردی پدرتورهاکردی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

چه کاریه آخه . این چه درخواستیه چطور روش شده همچین چیزی بگه . هرچند همسرتون هم بی احترامی کرده و ای ...

پدرش خودش تو خرید خونه کمک کرده، و سه دنگ خونه مهریه خانمه، حرف بدی نزده، اصلا موقع خرید باید سه دنگ رو میزدن به اسم خانم

اشتباه پدرش فقط تند رفتنه همین

I will always love you❤️💖💗

راستش زیاد از اخلاق همسرت خوشم نیومد

دوست داره که داره 

دوست داشتن نون و اب میشه؟

وقتی احترام به خانواده طرف مقابلش بلد نیست یعنی کلا هیچی نداره فحاشم که هستتتتتتتت

خب لامصب اگه زنت دوست داری بزن دیگه

حق با پدرته

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

اگه پول داده باید همون موقع که معامله میشده اندازه پولش سهم نوشته میشده . الان این ماجرا جز اینکه زن ...

نه دیگه دنیا آنقدر بی‌قانون نیست پدر دختر می‌تونه شکایت کنه و قابل اثبات هست احتمالا اگر مطمئن شه طلاق باید انجام بشه حتما اینکار رو می‌کنه 

سودش هم مشخص شدن چهره واقعی داماد هست البته انکار نمی‌کنم که پدر اسی تند رفته ولی در هر حال این راه طی می‌شده

بنظر من صددرصد پدرت مقصره

که بهتون پول داد خونه بخرید

که داره جهاز کامل میده

و دلش برات میسوزه

اگه این کارهای اشتباهو نمیکرد دعوا نمیشد تو هم کار دوست داشتی با شوهر بی ادبت میکردی