2777
2789
عنوان

لطفا بیایین همسر و بابام همدیگه رو زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 13354 بازدید | 310 پست

بابات بخاطر تو دعوا کرده و تو پاشدی فرار کردی؟خونه رو نگفته که بزنه ب اسم بابات تو پست همسرت در اومدی بابات پشت تورو گرفته و تو پشت همسرتو؟

فردا روزی با همسرت مشکلی داشتیکجا میخوای بری؟یکم بشین فکر کن انقد احساسی گند نزن ب زندگیت 

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

تاپیکاتو چک کردم اخه دختر خوب تو خودت اینهمه با شوهرتو خانوادشمشکل داری بعد پاشدی از خونه م فرار کردی؟ برگرد خونتون 

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ارع💔همسرمم میگه بمون همچی درست میشه غصه نخور فقط زنگ و پیامم ب خانوادت نده من نمیگم قیدشونو بزن ولی ...

متاسفم برات هیچوقت خانواده اتو بخاطر شوهرت ول نکن شوهرت اگر اعتماد داشت بهت بنامت میزد بابات مگ برا خودش میخواد واسه تو افتاده جلو بنده خدا 

همسرم قبلش گفت ک من هرچی دارم مال زنم و منن و قبلا هم ب خودم گفته بود میزنم اما گفت چرا بابات گفته ب ...

خیلییی ساده ای پدرت واقعا گناه داره میدونی چرا میگ زنگ نزن جوابشون نده میخواد پدرتو خوردش کنننه ک بگ ارزش دختر تو این بود هیچ کار نکنم همه خیلی چیزا میگن ولی کیه ک روش وایسه شک نکن اگر نیت داشت بهت بده میزد الان بنامت

اهان،پس کار پدرت حرف پدرت کاملا منطقیه،اینم که شوهرت گفته مگه تورو فروختن درواقع دیده ساده ای گفته ا ...

آره دقیقا بعد میگه جهیزیه نمیخواد خب مگه جهیزیه میشه سه دنگ خونه یا زمین فردا همین خونه قیمتش میره بالا اما جهزیه میشکنه خراب میشه واقعا نمیفهممش

شوهرش با گفتن مگه تو رو فروختن خواسته ذهنش رو به بازی بگیره تا به نامش نزنه

بروهی ایران♥️🫡

خاک بر سرت اسی برگرد خونه پای باباتو ببوس بعدا پشیمون میشی بعد ازدواج تورم میزنه بابات داره فکر فردا ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14865585/%DB%8C%D9%87

گلم میشه این تاپیکو گزارش بزنی لطفا🥲

"عرب" اصالت منه❤️

وقتی شما عقد هستی خانه تو خانه پدرت هست خیلی بروی احترامت نابود میشه پدرم با اینکه با پسر عمو عقد بود م نمی گذاشت از بعد ظهر میرفتم تا ساعت 10شب 

حالا هم یکم اروم باش نگذار شکایت کنن تا یه چند روز هم بحث جدیدی درست نکن 

پیش شوهرت هستی نگذار خانوادش پرش کنن سر بسته بگو دخالت نکنن

که داند به جز ذات پروردگار        که فردا چه بازی کند روزگار

همسرت پدر تو دست کاری روانی کرده چرا جواب پدرتو داد

فردا صبح خانه ی خودتون می ماندی وبا شوهرت نمی رفتی 

می گذاشتی چند هفته بگذره بعد به شوهرت می گفتی با یک بزرگتر برود معذرت بخواهد 

حالا 3دونگ خانه را داد والا پدر ومادر م هیچ وقت کاری به کار شوهرم نداشتند چه چیزی بده چه نه الان هم خانه ی نیم ساختی داریم که به نام من هست هر وقت به شوهرم به شوخی میگم خانه مال من است بهت نمی دهم اون هم به شوخی میگه یه سیلی که خودی خودت برش می گردونی به من  والا راست خیلی زن ها مهریه شون را بخشیدن 

که داند به جز ذات پروردگار        که فردا چه بازی کند روزگار