2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤍من احتمالا تا ۲ بخونم گزارشو امشب دیر میفرستم

آره عادت کن برنامه رو تموم کنی بخوابی

چون فشار میاد تا عثر سعی میکنی بیشتر بخونی شب سبک بشه کارات

من ۸ خوندم فردام ۸ میخونم

حدود ۲ ساعتم کیپاپ کیدراما نگاه میکنم و ورزش یا دنس انرژیمو زیاد میکنه و مثبت تر میرم جلو یه چیز مثبت تو برنامه ات داشته باش

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
آره عادت کن برنامه رو تموم کنی بخوابیچون فشار میاد تا عثر سعی میکنی بیشتر بخونی شب سبک بشه کاراتمن ۸ ...

منم عاشق کیدرما هستم ولی عصر با مامانم دعوام شد حس سر درد دارم به خاطر همین عقب افتادم 

منم عاشق کیدرما هستم ولی عصر با مامانم دعوام شد حس سر درد دارم به خاطر همین عقب افتادم

کیدراما واقعا خوبه من یه دوست کیپاپر کیدرامر هم دارم تو سایت خیلی دوستش دارم

کیپاپ چی؟ حتی از کیدراما حس بهتری میده گاهی

زیاد با مامانت درگیر نشو این یه ساله هر دعوا دو سه روز ترکش میزنه تو درسات عزیزم

کیدراما واقعا خوبه من یه دوست کیپاپر کیدرامر هم دارم تو سایت خیلی دوستش دارمکیپاپ چی؟ حتی از کیدراما ...

کیپاپ قبلا استرو رو دوست داشتم ولی دیگه الان استری کیدز رو دوست دارم و البته جونگ کوکم خیلی رویایی میخونه شما طرفدار کدوم گروهی؟😂🙂

دقیقا نباید درگیر باشم باهاش چون درکش خیلی کمه 

کیپاپ قبلا استرو رو دوست داشتم ولی دیگه الان استری کیدز رو دوست دارم و البته جونگ کوکم خیلی رویایی م ...

آره زیاد درگیر نشو بچسب به موفقیت کلا مامانا بعضی وقتا از در دروازه رد نمیشن بعضی وقتا از سوراخ سوزن رد میشن

اوه اوه

من همه گروه ها رو استن میکنم😅الان بویز پلنت ۲ رو نگاه میکنم یعنی میخونم ساعتم پر بشه طبق برنامه بعدش اونو ببینم

آره زیاد درگیر نشو بچسب به موفقیت کلا مامانا بعضی وقتا از در دروازه رد نمیشن بعضی وقتا از سوراخ سوزن ...

منم شاید بپیوندم بهتون البته بعد از اینکه ترازا اومد . ببخشید میتونم بپرسم شما ترازت چنده و امسال سال چندمته؟

آره زیاد درگیر نشو بچسب به موفقیت کلا مامانا بعضی وقتا از در دروازه رد نمیشن بعضی وقتا از سوراخ سوزن ...

به شدت موافقممم 

من اگه سریال جدید شروع کنم یکم ذهنم دگیر میشه همش میخام قسمت بعدشو ببینم شما اینو چ شکلی کنترل میکنی

از طرفی هم سریال واقعا حالمو خوب میکنه انگار از دنیایی که پر استرسه وارد یه دنیایی با کلی حس خوب میشم 

منم شاید بپیوندم بهتون البته بعد از اینکه ترازا اومد . ببخشید میتونم بپرسم شما ترازت چنده و امسال سا ...

۴۰۴ ۴ امین کنکوری بود که رفتم سر جلسه

پارسال رتبه ۶۲۰۰ منطقه دو بودم که تعهد نمیخواستم و فقط شهر خودم پزشکی میتونم بزنم ولی حس بدی دارم چون پارسال نمره هام بهتر بود انگار نمیدونم حس میکنم پارسال بهش نزدیکتر بودم منم منتظر ترازم ولی پارسال دیر شروع کردم ضربه خوردم میگم امسال بخونم تا نتایج

به شدت موافقممم من اگه سریال جدید شروع کنم یکم ذهنم دگیر میشه همش میخام قسمت بعدشو ببینم شما اینو چ ...

من با خودم عهد میزارم درسم تموم شد ۸ ساعت شد مجازم هر کاری بکنم یه قسمت قشنگ با کلی خوراکی میشینم میبینم تو تاریکی تا چشمام تار بشه😅 ولی خودمو کنترل میکنم به عشق اون برنامه یا سریال تو روز زود زود میخونم

منم شاید بپیوندم بهتون البته بعد از اینکه ترازا اومد . ببخشید میتونم بپرسم شما ترازت چنده و امسال سا ...

هر وقت اومدی خوش اومدی

۴۰۴ ۴ امین کنکوری بود که رفتم سر جلسهپارسال رتبه ۶۲۰۰ منطقه دو بودم که تعهد نمیخواستم و فقط شهر خودم ...

عزیزم میشه ۴امین تاپیک مند نگاه کنی نظرتو بگی،

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.