2789
اگه صفری یه پایه رو اتنخاب کن تا پایان تابستون مثلا دهمیحیوی فیلم هاش هست برای نمونه یه فصل رو ببین ...

نه عزیزم دوستم کلا می‌گفت با ملاکیان نتیجه نمیگیری 

مشکلم با یحیوی اینه خیلی آروم درس میده🥲🤦🏻‍♀️

ببین اولویت بندی کن زمانت رومن برعکس خیلیا با فیلم دیدن درست و در حدی که به تست و تسلط آسیب نزنه موا ...

نه نه تاحالا برای هیچ درسی فیلم ندیدم بدون فیلم و گیاهی پنجاه درصد زده بودم بدون آمادگی کامل حالا میخوام اگه شد ببینم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه نه تاحالا برای هیچ درسی فیلم ندیدم بدون فیلم و گیاهی پنجاه درصد زده بودم بدون آمادگی کامل حالا می ...

خوبه هر کمکی خواستی بهم بگو

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
نه عزیزم دوستم کلا می‌گفت با ملاکیان نتیجه نمیگیری مشکلم با یحیوی اینه خیلی آروم درس میده🥲🤦🏻‍♀️

منم با ریتمش مشکل دارم کنده البته ۲ ایکس میتونی ببینی اگه پایه ات ضعیف باشه باهاش رشد میکنی برو جلو 

عزیزم یه هفته هست ساعت مطالعه رو افزایش دادمسه درس دیگه رو دارم فیلم میبینم برای فیزیک شیمی و ریاضی ...

باید پیش بری نتیجه تلاش الانت ۶ ماه دیکه تازه خودشو نشون میده فقط تا میتونی پر تلاش برو جلو و تست هم زیاد بزن

خودت یحیوی میبینی عزیزم چند زدی فیزیکو پشت کنکوری؟

من واسه نهایی دیدم که جمع کنم دوازدهم رو تو دو روز ۱۹.۷۵ شدم فیزیکم قویه فیلم ندیدم تست کار کردم چون زیاد فیلم دیدن از تست زدن میندازه عقب تورو بخاطر همین مبحث مبحث همه درسارو ببر جلو و ساعت مطالعه زیاد باشه

خودت یحیوی میبینی عزیزم چند زدی فیزیکو پشت کنکوری؟

منتظر جوابام پارسال ۶۲۰۰ منطقه دو بودم از ترس نرسوندن میخونم که بتونم دووم‌بیارم تا جوابا که اگه خوب شد هیچی اگه نشد فرصت از دست ندم