2789
کلا اطرافیانم اینطورین حساب میبرن👌فردا ۷.۵ رو بخون کم کاری الان جبرانش خیلی سخت میشه

عزیزم من یه سوال ازت دارم کنکور اردیبهشت رو ۵۰ درصد درست زدم بدون گیاهی سه پایه چون گیاهی رو اصلا نخونده بودم الان بنظرتون از اول فیلم ببینم برای زیست یا فقط جاهایی که مشکل دارم؟

عزیزم من یه سوال ازت دارم کنکور اردیبهشت رو ۵۰ درصد درست زدم بدون گیاهی سه پایه چون گیاهی رو اصلا نخ ...

وضعیت بقیه درسات چطوریه؟ واسه کدوما فیلم میبینی؟ چند ساعت داری میخونی؟ امسال فیلم کی رو دیدی؟

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آرهمیخوام با قلمچی پیش برم تابستونو که آزمون بزنیمپایه ای؟ تا آخر تابستون یازدهم جمع میشه

pas dahom chi?

یبار توضیح میدم بار دوم حتی چرتو پرتی که فرستادیو نمیبینم ندیده پاکش میکنم.

ملاکیان واسه فیزیک بهتره یا یحیوی ؟

تدریس دبیر کاملا مثل لباسه باید قواره تنت باشه

ممکنه یه نفر با ملاکیان ۸۰ بزنه یکی با یحیوی

حتما تو دو تا مبحث جداگانه از هر کدوم فیلم ببین برو تو تست ببین کدوم با سطحت همخوانی داره و بهتر جواب میگیری ازش با تدریسش ارتباط میگیری به شخصه یحیوی واسم سرعتش کمه و خیلی از پایه میگه ولی زیاد دیدم ازش نتیجه گرفتن

pas dahom chi?

با احترام به مشاورایی که این راه رو نرفتن نمیشه دو تا پایه رو تابستون تموم کرد از وسط مرداد تا آخر شهریور یه پایه خوب کار کردن بهتره دهم بمونه از مهر انشالله یا کسی که دهم میخونه یازدهم از مهر شروع ‌کنه

عزیزم من یه سوال ازت دارم کنکور اردیبهشت رو ۵۰ درصد درست زدم بدون گیاهی سه پایه چون گیاهی رو اصلا نخ ...

ببین اولویت بندی کن زمانت رو

من برعکس خیلیا با فیلم دیدن درست و در حدی که به تست و تسلط آسیب نزنه موافقم اگه امسال با فیلم دیدن ۵۰ زدی تاثیر اون فیلما رو نمیشه نادیده گرفت چون تک تک کلمات دبیر از تک تک کلمات کتاب بهتر تو حافظه میمونه

واسه همین اولویت رو بزار رو درسایی که ضعیفی و گیاهی که نخوندی اول اینا رو به جای خوبی برسون و زیست هم بایددددد ۳ ساعت فیکس تو برنامه ات باشه

اگه با آزمون پیش میری بقیه درسا رو کار کن زیست تست بزن وقتی دور اول درسات تموم شد همه ۵ درس برگرد واسه دور دوم بقیه رو تست بزن زیست اگه فرصت کردی قسمتای سخت هر آزمون رو قیلم ببین تو تایم های مرده روز ولی ببین چون ذهنت رو واسه تثبیت خیلی کمک میکنه اما اولویت اولت نباشه

خسته نباشی من کلا ۵ ساعت نیم خوندم 💔 الانم واقعا خستم فردا باید هر طوری هست ۸ بیدار بشم

امروز ۸ ساعت 

۲زیست

۲شیمی

۲فیزیک

۲ ریاضی

تدریس دبیر کاملا مثل لباسه باید قواره تنت باشهممکنه یه نفر با ملاکیان ۸۰ بزنه یکی با یحیویحتما تو دو ...

من پشت کنکورم عزیزم و چندساله درس نخوندم فیزیکمم خوب نیست دو سال پیش دوره های فولیتو گرفتم مثل فیزیک جامع ملاکیان ولی دوستم میگه ملاکیان خوب نیست نمیتونی باهاش کنکورو خوب بزنی ولی از اونورم خیلی رتبه برتر داشته نمی‌دونم من بخاطر اینکه زود خسته میشم و پر انرژی درس میده انتخابش کردم ولی میترسم کنکورو گند بزنم تو سایت اورجینال مشاور هم قسمت معایب نوشته بود سوال های چالشی حل نمیکنه 

دوستم میگه ارسلان رحمانی ماز خوبه ولی نگا کردم دیدم واسه منی که صفرم خوب نیس سردرگمم نمی‌دونم چیکار کنم

من پشت کنکورم عزیزم و چندساله درس نخوندم فیزیکمم خوب نیست دو سال پیش دوره های فولیتو گرفتم مثل فیزیک ...

اگه صفری یه پایه رو اتنخاب کن تا پایان تابستون مثلا دهم

یحیوی فیلم هاش هست برای نمونه یه فصل رو ببین بعد اگه اوکی بودی دوره اش رو تهیه کن یحیوی کاملا از پایه میگه 

الان تو این بازه زمانی کسی چالشی حل نمیکنه عزیزم سوالای کنکور درسته چالشیه اما مرحله به مرحله

اول مبحث رو یاد بگیر و تست بزن

شما اول باید بتونی سوالای آسون کنکورو جواب بدی

بعد تست بیشتر بزنی سوارات متوسط رو بتونی جواب بدی

بعد بری سراغ سوالات چالشی هر مبحث تو دور سوم و چهارم 

یحیوی رو ببین تست فرد بزن بعد از چند روز زمان دار زوج بزن و بعد آزمونا رو بزن و برو مبحث بعدی اگه نتیجه نگرفتی یا جایی گیر داشتی یهم بگو همینجا

صب بخیررر باشه عزیزم ۲ ساعت زیست ۱۲ ساعت ریاضی۳۲ ساعت فیزیک ۱۲ ساعت شیمی۱

آفرین نوشین 

سختکوشی رمز موفقیته

زبانم ۲۰ مین یادت نره💜

وضعیت بقیه درسات چطوریه؟ واسه کدوما فیلم میبینی؟ چند ساعت داری میخونی؟ امسال فیلم کی رو دیدی؟

عزیزم یه هفته هست ساعت مطالعه رو افزایش دادم

سه درس دیگه رو دارم فیلم میبینم برای فیزیک شیمی و ریاضی چون قبلاً اصلاً ندیدم فیلم