2777
2789
عنوان

نظرتونو بگین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 28 پست
بسته گی داره کی بگه و چی بگه.  اگر جواب بدم دلم خنک میشه اگر ندم. شب که شد موقع خواب گریه میکن ...

منم سکوت میکنم ولی شب همش تو دهنم تکرار میشه

صدایت میکنم در لحظه های خیس نیایش ،لحظه هایی ازجنس پرستش!باتوسخن میگویم!گاه بازبان،گاه با اشک،خودت حاجتم رابرآورده ساز!   ای یگانه معبود من!

راهش این نیست دوسته من

راهش اینه ک با اعتماد ب نفس

و البته با ادب و احترام

حرفتونو بزنید و از خودتون موقرانه دفاع کنید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من جاهازمو خیلی ساده و با شوهرم نصف نصف خریدم 

هر دو تا خواهر شوهرم از همسرشون  جدا شدن چندین بار از جاهاز بسیار مفصلی که برده بودن تعریف کردن و گفتن دختر باید جاهاز خوب ببره 

آخرش حوصله مو سر بردن  گفتم اشتباه کردین دیگه ! شوهراتون فک کردن چه خبره و کی هستن 

ایندفعه انشالاه ازدواج کردین این اشتباهو تکرار نکنین 😀

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

بسپر به خدا . منم خیلی وقتا یاده اذیت یا حرف درشتی که کسی بهم زده شبا میاد تو ذهنم خوابم نمیبره

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
من خیلی شنیدم ولی نتونستم عکس العملی نشون بدم ولی بعدش ازون آدم یا منتفر شدم یا بدم اومده چی میشه گ ...

من جواب نمیدم چون از آزردگیم کم نمیشه..حتی میگن مث سیب زمینی میمونه...

صدایت میکنم در لحظه های خیس نیایش ،لحظه هایی ازجنس پرستش!باتوسخن میگویم!گاه بازبان،گاه با اشک،خودت حاجتم رابرآورده ساز!   ای یگانه معبود من!
راهش این نیست دوسته من راهش اینه ک با اعتماد ب نفس و البته با ادب و احترام حرفتونو بزنید و از ...

با بغض تو گلوم چیکار کنم؟!

من جواب نمیدم چون از آزردگیم کم نمیشه..حتی میگن مث سیب زمینی میمونه...

درست و سنجیده اگه جواب بدی بد نیست

ولی من خودم خیلی ناراحت میشم و نمیتونم جواب درستی هم بدم

یه مدت خودمم خیلی بد شده بودم اما الان دارم رو خودم کار میکنم

سخته چون دیدن اون ادما اذیتم میکنه و مجبورم ببینمشون

خدایا شکرت ...  
با بغض تو گلوم چیکار کنم؟!

وقتی جواب بدید 

دیگه چ بغضی؟؟؟

طرف یه چیزی میگه

و در مقابل

شما هم مودبانه ، حرفتونو میزنید 

باید خوشحالم باشید ک طرف رو متوجه حریمتون کردید !!!!🤗🤗

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
بستگی ب موقعیتش و فردی ک زخم زبون زده داره آخه!!!

خوب اگه از افراد خیلی نزدیک مث دختر عمو باشه چی

وقتی جواب بدید  دیگه چ بغضی؟؟؟ طرف یه چیزی میگه و در مقابل شما هم مودبانه ، حرفتونو میزن ...

مسئله همینه که چطور خشم و فروببرم و محترمانه سخن بگم ...یا چی بگم که دیگه تکرار نکنه 

خوب اگه از افراد خیلی نزدیک مث دختر عمو باشه چی

اصلا اینی ک دارم عرض میکنم

مربوط ب هر کسی میشه ک

زخم زبون میزنه

شما باید یاد بگیرید 

چطور قوی باشید

و چطور در مقابل دیگران ، موضع تونو حفظ کنید

عزیزم

دنیا بی رحمه

قرار نیست همه قربون صدقه ما برن ک ....

ما باید آموزش ببینیم و روی خودمون کار کنیم

و الا ک.....

من حمله مستقیم میکنم میگم حرفو نپیچون دقیقا از چی ناراحتی  یا اگه از همون اولش صاف تو صورتم گف ...

چه شجاعانه !!!!

اغلب سکوت 😐

منم سکوت .اما کارمون درسته؟!

منم سکوت .اما کارمون درسته؟!

والا من فقط از خانواده شوهرم زخم زبون میخورم بعد چون کلا آدمای بی آبرویین و هرچی بگی بدتر میکنن سکوت میکنم و ته دلم واگذار میکنم ب خدا راستش راه دیگه ای ندارم 

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧