2777
2789
عنوان

وقتی جوابی ندارید سکوت کنید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 42 پست
من سر تا پا ایرادم مگه گفتم من کاملم؟

خدا به قلبت آرامش بده 🤍

برو عزیزم حوصله  بحث ندارم 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر این حرفارو زده؟😐😐

کدوم حرفا 

یه بنده خدایی اومده بود می گفت دیت اولمه استرس دارم ایشون هم توهین کرد گفت شما بی حیایی و اینا

البته من هم با دغدغه استاتر مخالف نیستم میگم اوکی اصلا این کارا بد شما خودت داری ناخواسته وجه اسلام رو خراب میکنی و جوون ها رو تشویق میکنی که این کار رو انجام بدن

ما نباید علیه اسلام تولید نفرت کنیم مگه گشت ارشاد رو ندیدیم که نتیجه عکس داد به ولله قسم از وقتی گشت ارشاد جمع شد من شاید به اندازه انگشت های دستم هم بی حجاب ندیده باشم ( منظورم از اونا که دیگه خیلی شورش رو در میارن)

اما زمان گشت ارشاد روم نمی شد برم تو خیابون 

عزیزم مردم ببخشید گوسفند نیستن که هرچی شما دوست داری رو انجام بدن شما میگی اسلام خوبه من میگم عالیه ولی باید مردم رو هم قانع کنی که خوبه

توهین نکردم داشتم حرف حق رو می زدم منتها گفتن افکار پوسیده داری

شما هیچکاری جز اینکه بقیه رو از دین زده تر کردید انجام ندادید

اگه میخواید امر به معروف انجام بدید باید با زبان خوش باشه نه اینکه به همه بگید بی حیا و ... شما که خدا نیستین که در مورد بقیه نظر بدید.

اره اسمم سایه ست😃

من حرفی از دین زدم ؟ میگم اگه غربی ها شرقی ها هر کدوم این کارا رو می کنن فرهنگشو دارن ایران نداره حر ...

من حجاب رو مثال زدم که بهتر درک کنی ولی از دین و فرهنگ اسلامی هم حرف زدی

کدوم حرفا یه بنده خدایی اومده بود می گفت دیت اولمه استرس دارم ایشون هم توهین کرد گفت شما بی حیایی و ...

درسته

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

کدوم حرفا یه بنده خدایی اومده بود می گفت دیت اولمه استرس دارم ایشون هم توهین کرد گفت شما بی حیایی و ...

سطح دغدغه مردم رو میدونید چیه؟ 

کاش فقط حجاب بود 

آزاد سازی گناه این دغدغه 

سطح دغدغه مردم رو میدونید چیه؟ کاش فقط حجاب بود آزاد سازی گناه این دغدغه

خب حرف شما درست آیا با این رفتار شما کسی از کارش منصرف میشه یا بدتر تشویق به انجام اونکار میشه؟

بدتر شد

خب پس قبول کنید که رفتارتون اشتباه بوده شما اگر وقعا دوست دارید که یه کاری واسه فرهنگ انجام بدید باید مطالعتون رو در این زمینه بالا ببرید 

باید جوری صحبت کنید که مخاطب جذب شما بشه نه اینکه ازتون دور بشه 

اگر نطر من که توصیه اسلام هم هست می خواهید شما نباید به هیچ تفکری توهین کنید بلکه باید تفکر خودتون رو تبلیغ کنید تا افراد جذب اون بشن

غیر مستقیم؟

بعضی جاها مستقیم و بعضی جاها غیر مستقیم بستگی به شرایط داره و ظرفیت طرف مقابل

اما باید جوری حرف بزنی که طرفت فکر کنه دوست صمیمیش هستی نه اینکه احساس بیگانگی باهات بکنه