2777
2789
عنوان

وقتی جوابی ندارید سکوت کنید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 42 پست
توهین نکردم داشتم حرف حق رو می زدم منتها گفتن افکار پوسیده داری

مظلوم نمایی نکن لطفاً  

اونجا کسی نگفت حق میگی 

چون رفتارت اشتباه  بود

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودشون می گفتن دوست داریم بی حیا باشیم

کسی اونجا اینو گفت؟؟؟؟ 😐

بس کن لطفاً 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
آره

عزیزم شما داری وجه اسلام رو خراب میکنی 

کدوم دینی کدوم پیامبری به شما اجازه داده اینطور امر به معروف و نهی از منکر کنی

شما اول برو شرایط امر به معروف و نهی از منکر رو بخون بعد استفاده کن 

از مهم ترینش اینه که 

اول احتمال تاثیر بدی 

دوم صلاحیت داشته باشی 

سوم محترمانه باشه 

چهارم در خفا باشه

شما میگی این به حجاب ها گند زدن به جامعه من میگم امثال شما تندرو ها گند زدید به جامعه که مردم رو از اسلام بی زار کردید

اگر می خواهید مردم بر گردن بسم الله کار فرهنگی بکنید تبلیغ اسلامی بکنید نه اینکه به هر کی میرسید توهین کنید

عزیزم شما داری وجه اسلام رو خراب میکنی کدوم دینی کدوم پیامبری به شما اجازه داده اینطور امر به معروف ...

👏👏👏

_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

تو چی گفتی مگه

گفتم دیت رفتن و اینا چیه 

گفتم این کارا باعث خیانت میشه 

هر کی اگه واقعا دختری رو میخواد باید بره خواستگاری 

من سنتی و خشک مذهبی نیستم 

ولی حرف من این بود دختر و پسر اگه میخوان زندگی کنن باید با نظارت بزرگ تر ها باشه 

عزیزم شما داری وجه اسلام رو خراب میکنی کدوم دینی کدوم پیامبری به شما اجازه داده اینطور امر به معروف ...

استارتر این حرفارو زده؟😐😐

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

گفتم دیت رفتن و اینا چیه گفتم این کارا باعث خیانت میشه هر کی اگه واقعا دختری رو میخواد باید بره خواس ...

خیانت چه ربطی به دیت رفتن داره

_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

گفتم دیت رفتن و اینا چیه گفتم این کارا باعث خیانت میشه هر کی اگه واقعا دختری رو میخواد باید بره خواس ...

دوتا مجرد باهم برن دیت چه خیانتیه عزیزم؟

الان واقعا نمیشه بدون آشنایی دونفر باهم زندگی کنن 

عیبی داره دو نفر باهم آشناشن خانواده هاشونم بدونن؟

من حرفی از دین زدم ؟ 

میگم اگه غربی ها شرقی ها هر کدوم این کارا رو می کنن فرهنگشو دارن ایران نداره 

حرفی هم از حجاب نزدم 

اون که بحث جدا داره 

بله گفتن ما دوست داریم با مردهای غریبه آشنا بشیم شما بس کنید لطفا تر زدید وسط فرهنگ ایران

همین که شما  خوبی کافیه