2777
2789
عنوان

ساخت فصل دوم مختارنامه

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 61 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه دیگه اونوقت باید تا آخر عمرمون فقط مختار ببینیم

خب همین جوری هر سال مختار نکاه میکنی 😂😂ولی خب همشون کشته شدن دیگه چطوری مختار 2 بسازن وقتی مختار مرده🙄

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
مثل اینکه صحبتش شده میخوان فیلمی در باره رستم بسازن که نقششم همینی که نقش مختارو بازی کرده بود بازی ...

اون که مهاجرت کرد رفت کانادا
فک نکنم بخواد دوباره برگرده ایران 

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

مخی اینجا مخی اونجا مخی هههمه جا 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

اون دیگه مختار نامه نیستمالک نامسیا شایدم ثابت نامه

خخخ 

شایدم از پسر مختار باشه

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

مثل اینکه صحبتش شده میخوان فیلمی در باره رستم بسازن که نقششم همینی که نقش مختارو بازی کرده بود بازی ...

اقا عرب نیا مهاجرت کردن دیگه نیستن که بازی کنه

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
خب همین جوری هر سال مختار نکاه میکنی 😂😂ولی خب همشون کشته شدن دیگه چطوری مختار 2 بسازن وقتی مختار م ...

چی بگم والله به خدا اینقدر که ما شناخت داریم از مختار اون خودش اینقدر شناخت نداشت از خودش

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

ولی خداییش بازیکر توانمندیه

اره حقیقتا مختارش رو عالی باز کرد 

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

مختار در بهشت با حوریا😂

مخی درحال دوردور با قالیچه سُلی

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

اون که مهاجرت کرد رفت کانادافک نکنم بخواد دوباره برگرده ایران

آره باهاش مصاحبه کرده بودن میگفتن اونجا چیکار میکنی میگفت مسافرکشی میکنم ولی فکر کنم برای این نقش راضیش کنن الان خیلی ازربازیگرا خارج از ایران زندگی میکنن ولی میان اینجا فیلم بازی میکنن و برمیگردن دوباره

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...
آره باهاش مصاحبه کرده بودن میگفتن اونجا چیکار میکنی میگفت مسافرکشی میکنم ولی فکر کنم برای این نقش را ...

اخه همچین فیلمی حداقل 10 سال طول میکشه بیاد دیگه نمیتونه برگرده