2777
2789
عنوان

کسی پایه درس هست تجربی کنکوری

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 81 پست
پارسال حدود ۱۰ امسال ۱۱ و ۱۲

من مشاور ندارم ورودی دوازدهمم روزی۶ساعت مطالعه دارم تاحالا خیلی کم تست زدم ولی واقعا عاشق پزشکیم و امسال به خودم قول دادم که ساعت مطالعمو رو ۱۳بزارم به نظرتون میشه؟

دو تاش رو تابستون جمع کنی؟ بعد بقیه سال چکار کنی؟ خود دبیرا میتونن جمع کنن تو تابستون من بهت میگم مح ...

نظرخودمم همینه دوست دارم دهم رو ببندم دوازدهم رو هم پیش خوانی کنم ولی میگن اشتباهه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مشاور ندارم ورودی دوازدهمم روزی۶ساعت مطالعه دارم تاحالا خیلی کم تست زدم ولی واقعا عاشق پزشکیم و ا ...

بیا باهم شروع کنیم

پس از امروز

من تا نتایج نمیتونم صبر کنم چون اگه نشه زمان رو از دست میدم اگه بشه هم ناراحت نمیشم که خوندم

برنامه قلم چی رو بگیر الان واسه تابستون رو 

بعد بهم بگو کجاها ضعف داری تا بگم چکار کنی

امروز من معادله نامعادله ریاضی رو میخوام تست از آیکیو بزنم و فیزیک الکتریسیته ساکن رو شروع کنم

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
دخترتو امسال قبولی

پارسال وضعیتم بهتر بود از نظر خودم هنوز ترازا نیومده ولی اگه مثل پارسال لب مرز باشم باید خودمو بکشم امسال حالم از لب مرز بودن بهم میخوره

تراز کلت بالای9بزن تعهدی

میزنم بدون شک ایشالا 

دعا کن برسونم تموم بشه ولی خب اصلا نمیتونم هیچ کار دیگه بکنم میخوام بخونم که اگه نشد وقت نکشته باشم

من امسالم خراب کردم ولی میرم همه زندگیم نابود شد

همه زندگی این نیست حداقل با علاقه برو که ادامه بدی صرفا مدرک موفقت نمیکنه یجور بخون که مهاجرت کنی یا شاغل بشی شاید تو اون مسیر موفقیت بیاد سر راهت راجع به رشته تحصیلی که بخوای بری تحقیق کن عزیزم