خوشحال_خوشبخت مدیر عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 7404 عنوان کسی پایه درس هست تجربی کنکوری | مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 81 پست اینجا باهم در ارتباط باشیم تو همین تاپیک تل و واتساپ اینا رو حذف کردم وقتمو میگیرهفقط بیایم تو این تاپیک انگیزه بدیم شروع کنیم واسه کنکور ۴۰۵ ترجیحا رشته تاپ بخواد چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی 1404/05/07 | 13:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
22roksana عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 1462 فعلا ۷ ساعت از امروز تا آخر تابستان یازدهم رو طبق قلمچی ببندم میخوای باهم بریم جلو یا مشاور و برنامه ... نه هنوز برنامه ای ندارم
خوشحال_خوشبخت مدیر استارتر عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 7404 ممنون من از ساعت ۶شروع کردممازهم برداشتم اشتراک الماس برنامه تا آخر تابستونت همون پیشروی با کلاساس و تست زدن؟ اسم دبیرهات رو بگو چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
22roksana عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 1462 فعلا ۷ ساعت از امروز تا آخر تابستان یازدهم رو طبق قلمچی ببندم میخوای باهم بریم جلو یا مشاور و برنامه ... راستش اصلا نمیدونم باید از کجا شروع کنم اینقدر حجم درسا زیاده که نمیدونم چطوری بخونم که تموم بشه
خوشحال_خوشبخت مدیر استارتر عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 7404 نه هنوز برنامه ای ندارم برنامه قلم چی رو بگیر واسه آزمون ۱۷ ام برنامه بریزیم اگه موافق بودی چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
خوشحال_خوشبخت مدیر استارتر عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 7404 منم هستم و شرایطم هم شبیه توعه خوبه پایه یازدهم هستی تا آخر تابستون طبق قلم چی بخونیم؟ چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
گنوتپایغمیماطاوژواثه عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 561 برنامه تا آخر تابستونت همون پیشروی با کلاساس و تست زدن؟ اسم دبیرهات رو بگو من با کلاسای پیش میرم ولی همه مشاورا میگن باید دهم و یازدهم رو ببندی زیست:فرهمندنیاشیمی هادیان فردریاضی معین کرمیفیزیک شجاعیفارسی محسنیدینی محسنی کبیرزمین چلاجور
خوشحال_خوشبخت مدیر استارتر عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 7404 راستش اصلا نمیدونم باید از کجا شروع کنم اینقدر حجم درسا زیاده که نمیدونم چطوری بخونم که تموم بشه بیا تاپیک جدیدم واسه شروع چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
خوشحال_خوشبخت مدیر استارتر عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 7404 من با کلاسای پیش میرم ولی همه مشاورا میگن باید دهم و یازدهم رو ببندی زیست:فرهمندنیاشیمی هادیان فردری ... اوکی بیا تاپیک جدید اونجا صحبت کنیم که دیگه زیاد نشیم بتونیم هماهنگ بشیم چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
خوشحال_خوشبخت مدیر استارتر عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 7404 منم هستم و شرایطم هم شبیه توعه خوبه پس بیا تاپیک آخرم اونجا هماهنگ بشیم چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
گنوتپایغمیماطاوژواثه عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 561 میشه یه سوال بپرسم؟ روزی چند ساعت میخوندین که پزشکی آوردین؟
خوشحال_خوشبخت مدیر استارتر عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 7404 میشه یه سوال بپرسم؟ آره عزیزم چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
خوشحال_خوشبخت مدیر استارتر عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 7404 روزی چند ساعت میخوندین که پزشکی آوردین؟ پارسال حدود ۱۰ امسال ۱۱ و ۱۲ چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
خوشحال_خوشبخت مدیر استارتر عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 7404 من با کلاسای پیش میرم ولی همه مشاورا میگن باید دهم و یازدهم رو ببندی زیست:فرهمندنیاشیمی هادیان فردری ... دو تاش رو تابستون جمع کنی؟ بعد بقیه سال چکار کنی؟ خود دبیرا میتونن جمع کنن تو تابستون من بهت میگم محاااااالهیه پایه رو درست جمع کن چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی