2777
2789
عنوان

قد بلند

225 بازدید | 18 پست

از چه اندازه ای به بعد هست ؟؟ قد واقعی رو چطور اندازه بگیریم من هر وقت اندازه میگیرم یه چیز در میاد

هر وقت حس کردی دیگه نمیتونی و وقت تسلیم شدنه، همون موقع است که باید باشی و قوی تر از همیشه ادامه بدی ...‌‌.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا دختر 

۱۷۰ به بالا بلند حساب میشه 

بین ۱۷۰ تا ۱۶۰ متوسط 

۱۶۰ به پایین کوتاه

برا پسر 

۱۹۰ به بالا بلند 

بین ۱۹۰ تا ۱۸۰ متوسط 

۱۸۰ به پایین کوتاه 

بنظر من البته

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

خانما قد دقیق رو چطور اندازه بگیریم ؟

میچسبی به دیوار 

پاشنه پاهات باید به دیوار چسبیده باشه 

بعد بالای سرت و علامت بزن 

بعد از اون علامته تا کف زمین اندازه بگیر

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

میچسبی به دیوار پاشنه پاهات باید به دیوار چسبیده باشه بعد بالای سرت و علامت بزن بعد از اون علامته تا ...

خب من خودم میگیرم ۱۶۷ با ۱۶۸ در میاد مامانم که علامت میزنه ۱۶۵

هر وقت حس کردی دیگه نمیتونی و وقت تسلیم شدنه، همون موقع است که باید باشی و قوی تر از همیشه ادامه بدی ...‌‌.

خب من خودم میگیرم ۱۶۷ با ۱۶۸ در میاد مامانم که علامت میزنم ۱۶۵

برو بهداشت یه لحظه قدتو میگیره