2777
2789
عنوان

قد بلند

260 بازدید | 18 پست

از چه اندازه ای به بعد هست ؟؟ قد واقعی رو چطور اندازه بگیریم من هر وقت اندازه میگیرم یه چیز در میاد

هر وقت حس کردی دیگه نمیتونی و وقت تسلیم شدنه، همون موقع است که باید باشی و قوی تر از همیشه ادامه بدی ...‌‌.

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

دختر 175ب بالا

پسر 190 ب بالا

های^_^ دارم دانشجو دکتریآسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی میشم(کنکوری)🙂↕️ دبیر ورزش که اصلا دوسش ندارم🫠؛مربی بدنسازی، EMS، Spinning، لیزرتگ، فیزیکال فیتنس و شنا🏊🏻♂️🤸🏻♀️🚴🏻♀️درحال یادگیری زبانم برای ✈️🇶🇦✨️

برا دختر 

۱۷۰ به بالا بلند حساب میشه 

بین ۱۷۰ تا ۱۶۰ متوسط 

۱۶۰ به پایین کوتاه

برا پسر 

۱۹۰ به بالا بلند 

بین ۱۹۰ تا ۱۸۰ متوسط 

۱۸۰ به پایین کوتاه 

بنظر من البته

اسم کاربریا یادم نمیمونه، پس اگه دیدی باهات دعوام شده و تو تاپیک بعدی دارم قربون صدقه ات میرم، ب عقلت شک نکن🌚

برا خانما ۱۷۰ ب بالا برا آقایون ۱۸۰ به بالا

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بالاخره ۲۸اذر۴۰۴ ساعت ۵:۲۰دقیقه صبح بیبی چکم مثبت شد😍خوش اومدی قلب مامان🤭😍

خانما قد دقیق رو چطور اندازه بگیریم ؟

میچسبی به دیوار 

پاشنه پاهات باید به دیوار چسبیده باشه 

بعد بالای سرت و علامت بزن 

بعد از اون علامته تا کف زمین اندازه بگیر

اسم کاربریا یادم نمیمونه، پس اگه دیدی باهات دعوام شده و تو تاپیک بعدی دارم قربون صدقه ات میرم، ب عقلت شک نکن🌚

میچسبی به دیوار پاشنه پاهات باید به دیوار چسبیده باشه بعد بالای سرت و علامت بزن بعد از اون علامته تا ...

خب من خودم میگیرم ۱۶۷ با ۱۶۸ در میاد مامانم که علامت میزنه ۱۶۵

هر وقت حس کردی دیگه نمیتونی و وقت تسلیم شدنه، همون موقع است که باید باشی و قوی تر از همیشه ادامه بدی ...‌‌.

خب من خودم میگیرم ۱۶۷ با ۱۶۸ در میاد مامانم که علامت میزنم ۱۶۵

برو بهداشت یه لحظه قدتو میگیره 

برا خانما ۱۷۰ ب بالا برا آقایون ۱۸۰ به بالا

180 ب بالا برای آقایون ببند نیس

190 ب بالاست

الان 181 کجاش بلنده 

های^_^ دارم دانشجو دکتریآسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی میشم(کنکوری)🙂↕️ دبیر ورزش که اصلا دوسش ندارم🫠؛مربی بدنسازی، EMS، Spinning، لیزرتگ، فیزیکال فیتنس و شنا🏊🏻♂️🤸🏻♀️🚴🏻♀️درحال یادگیری زبانم برای ✈️🇶🇦✨️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز