2777
2789

ی ماه باشگاه بدنسازی رفتم با دوستم الان اون میگه میخام برم کلاس رقص باشگاه نمیام حالا من تنهایی نمی تونم حال نمی ده

نمی دونم امروز باشگاه میرم بگم دیگه نمیام یا شهریه رو بدم برم😬

تنهایی واقعا خوب نیست هیچ اراده ای هم ندارم برای ورزش کردن و اینکه میگم نکنه رفیقم باشگاه رو ادامه بده.🫤

کوچولوام درخواست ندین🫠😂

یاد بگیر خیلی اویزون کسی نباش چون این نشونه ضعفه و بهت اسیب میزنه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متکی به دیگران نباش 

رو پای خودت وایسا

تو توی دنیای خودت قهرمان خودتی 

پس یه ابر قهرمان همه کاری میتونه بکنه 

بیخیال دوستت تو به ورزشت ادامه ، نتیجه شو بعد ها به چشم خواهی دید 

اخه هم رقص اینا دوس ندارم هم مامانم میگه محرم صفره گناه دارهو جایی که دوستم میگه غیر قانونیه

علاقه مند میشی وقتی یاد بگیری 

تو صفر یه اربعین داریم با دوسه روزه آخرش که وفات پیامبر ص هست بقیه ش مشکلی نداره

به مامانت بگو یه کم روشنفکر باشه

متکی به دیگران نباش رو پای خودت وایساتو توی دنیای خودت قهرمان خودتی پس یه ابر قهرمان همه کاری میتونه ...

من فقط مرداد اخه میتونم برم یعنی شهریور میریم مسافرت و هیچ انگیزه و اراده ای برای ورزش کردن ندارم میدونم که هیکلم تغییری نمی کنه چون خیلی میخورم 

و روزای فرد هم میرم برای همین اگرم باشگاه رو ادامه بدم توی این ی ماه تغییری نمی کنم

کوچولوام درخواست ندین🫠😂

اویزونی نیست خودش میگه بیا رفیق صمیمیم هست چیزی نیست

اینکه باعث بشه تغییر جهت بدی و بری سمت چیزی که خوشت نمیاد دقیقا وابستگیه

اگه بعد از رقص یهو خواست بره کلاس یوگا چی؟ دوباره عوض میکنی؟

میدونم تنهایی سخته ولی ببین هدفت از زندگی و باشگاه چیه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

من فقط مرداد اخه میتونم برم یعنی شهریور میریم مسافرت و هیچ انگیزه و اراده ای برای ورزش کردن ندارم می ...

پس برای خودت برنامه بچین بعد از مسافرت هم دوباره بری و تغذیه درستی داشته باشی حتما 

اویزونی نیست خودش میگه بیا رفیق صمیمیم هست چیزی نیست

عزیزم اشتباه برداشت کردی گفتم دوست و پایه داشته باش اما خودتو بند دیگران نکن و مستقل باش و اعتماد به نفس داشته باش مجبوری یاد بگیری تنها بودن و تنها رفتن و تنها .....

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

دوستای جدید اونجا پیدا کنی چطور؟؟؟

من 14 سالمه همسن و سالم حدودا شاید 3 4 نفر باشن بقیه همه بزرگترن اجتماعی هم نیستم با کسی بتونم رفیق شم 

کوچولوام درخواست ندین🫠😂