2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوتا از اسیابام نیس بنظرت میگه برو ایمپلنت میگم ب جای ایمپلنت برم ارتوکنم الان ایمپلنت دونه ای چل ...

ارتودنسی هشتاد تومنه دو فک 

بعد اگر ارتودنسی کنید چون دو تا دندون از فکتون کنده شده امکان داره فک رو ببره عقب 

دندون رو برا این میکشم که اگه دندون به سمت بیرونه جا باز بشه بره عقب تر 

ما کوچیکا خدامون بزرگه...

علت کشیدن دندان به خاطر جا داشتن برای حرکت دندون هاست پس اگر دندونت کشیده شده نگران نباش طی دوره درم ...

ن نمیگم چرا دندون رو میکشن میگم از پایین دوتا اسیابو کشیدم دکتر گفته حتما باید ایمپلنت کنی جابه جا میشه ازش پرسیدم نمیشه آرتو کنم ...نمی‌دونم شاید چون خودش ایمپلنت میکرد آرتو نمی‌کرد گف نه نمیشه فقط ایمپلنت چون میگم به جا هشتاد برا دوتا ایمپلنت ارتو کنم 

لطفا اذیتم نکنید حوصله ندارم

یه کش های کوچولو هست میذاری رو دندون های دو طرف جایی که دندونو کشیدی. جاشو کم کم پر میکنن دندونات فق ...

آسیابم کشیدی؟اگه اینطوریه پس من راحت شدم چون دوتا از پایین کشیدم میمونه دوتا از بالا

لطفا اذیتم نکنید حوصله ندارم

ن نمیگم چرا دندون رو میکشن میگم از پایین دوتا اسیابو کشیدم دکتر گفته حتما باید ایمپلنت کنی جابه جا م ...

آهان آسیاب رو کشیدی کاریش نمیشه کرد جز ایمپلنت فکر کردم دندون های دیگه رو میگی 

آسیابت قابل درست شدن نبود که کشیدی؟ خرابیش زیاد بود؟