2777
2789
ارتودنسی هشتاد تومنه دو فک بعد اگر ارتودنسی کنید چون دو تا دندون از فکتون کنده شده امکان داره فک رو ...

وای نه دندونام سر جاشونه اگه بره عقب خیلی بد میشه🥲💔فک کنم باید ب خود ارتودنتیست نشون بدم

لطفا اذیتم نکنید حوصله ندارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای نه دندونام سر جاشونه اگه بره عقب خیلی بد میشه🥲💔فک کنم باید ب خود ارتودنتیست نشون بدم

خب اگه اوکیه قطعا میرن عقب تر دندونات ولی جای اون دو تا دندون پر میشه 

ما کوچیکا خدامون بزرگه...

ن نمیگم چرا دندون رو میکشن میگم از پایین دوتا اسیابو کشیدم دکتر گفته حتما باید ایمپلنت کنی جابه جا م ...

نه عزیزم درست گفته

اگه فک کم‌جا باشه برای درمان ارتودنسی ، دو تا دندان نیش رو میکشن معمولا

ولی اینطور نیست که بشه جای خالی دندان رو ، اونم آسیاب با ارتودنسی پر کرد

اصلا ارتودنسی برای پر کردن جای خالی دندون نیست

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

میترسم فکم بره عقب

بازم صحبت کنید بزنید تو اینترنت مراحل ارتودنسی 

یا عکسای قبل بعد اونایی که دندوناش بولد بوده با بیرون رو ببینید بعضیاشون جراحی فک هم داشتنه بعلاوه کشیدن دندون 

ما کوچیکا خدامون بزرگه...

دندان رو میکشی که فضای خالی ایجاد بشه ، طی روند درمان با سیم ، کش ، فنر و... دندان ها به هم میچسبن و جای خالی دندان کشیده شده از بین میره

•°•صباتونم...🌿🦋•°• من یه پرندم میوو🕊🤍🫐
من دوتا از اسیابام نیس بنظرت میگه برو ایمپلنت میگم ب جای ایمپلنت برم ارتوکنم الان ایمپلنت دونه ای چل ...

عزیزم برای ارتودنسی هیچ وقت پزشک نمیگه دندان آسیاب بکشید یا شماره 4 یا ۵ رو میکشن ، مگر در شرایط خاص که دندان کاملا پوسیده باشه که اونم نهایتا یکی باشه که نمیدونم فاصله از بین میره یا نه

•°•صباتونم...🌿🦋•°• من یه پرندم میوو🕊🤍🫐

نه عزیزم فکر کنم باید ایمپلنت بکنی بعد اگه دندونات کج بود بری ارتودنسی چون توی ارتودنسی هم ک هیچ وقت آسیاب رو ک نمیکشن  دندون دیگه ای هم ک نمیتونه جای آسیاب بره 

توی ارتودنسی مثلا دو تا ۴ بالا رو میکشن آسیاب رو اول باید درستش کنی

2790
2778
2791
2779
2792