2777
2789

زمان بچگی و نوجوونی هم ازشون میترسیدم و هم گاهی ازشون بدم میومد، اما اون زمان‌ها جرئت حرف زدن نداشتم که چیزی بگم.

از ۲۶ سالگی به بعد خیلی عصبی و زودجوش شدم و دیگه توی دعواها و بحث‌ها کنترلی رو رفتارم و زبونم ندارم. متاسفانه عصبیانتمم فقط با فحش دادن کم میشه، گاهی جلوی خودمو میگیرم و میرم توی حیاط یا دستشویی چرت میگم ولی گاهی تو روشون فحش‌های +۲۰ خیلی بد

امشبم داشتم بشقاب خودم رو میشستم سر اینکه پدر مادرم گفتن فلان چیز رو بدار سمت چپ آبچکان و هی تکرار میکردن عصبی شدم گفتم 💩 نخور فلانی، به اون یکی هم گفتم حمال

حالا عذاب وجدان دارم ولی عمراً معذرت خواهی نمیکنم. به نظرتون برم پیش روانپزشک داروهاشون برای کنترل خشم و آروم شدن جواب میده؟ 

چون قراره شاغل بشم و خب زود عصبی شدن توی محیط کار خوب نیست چون نمیتوتی درست حرفت رو بزنی (البته من توی محیط بیرون هیچ وقت فحش نمیدم و فقط با خونواده‌م اینجورم که دلیلش رفتارهای خودشونه چون ازشون کینه دارم هر چند که دوستشونم دارم) 

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐گه نخور؟متوجهیی پدر مادرتن دیگه؟من یه بار از عصبانیت بهشون گفتم ایشالا بمیرینحالم بده هر روز سر ای ...

دست خودم نیست

این فحش ها رو قبلا تو ذهنم بهشون میگفتم ولی الان به زبون میارم. 

بابا خیلی خسته‌م کردن، اگه بدونی من از بچگی از دست اینا چی کشیدم. روانی شدم

دست خودم نیستاین فحش ها رو قبلا تو ذهنم بهشون میگفتم ولی الان به زبون میارم. بابا خیلی خسته‌م کردن، ...

درسته ک بعضی از پدر مادرا بچگی ادمو روانی کردن

ولی واقعا اینارو میگی بعدا خودت عذاب وجدان میگیری حالت بده نکن لطفا عذر خواهی کن

میشه بگی واکنش اونا چیه

من به مامان بابام تا حالا نشده بگم تو 

اونا بزرگت کردن اون همه زحمتتو کشیدن توروخدا نکن اینکارو دلشونو نشکن چون دلشون بشکنه مطمعن باش تو مراحل زندگیت هیچوقت موفق نمیشی چون دعای خیرشونو نداری

چطور نزدن دهنتو پرخون نکردن

شاید یه روزی هم بلند بشه بزنه توی دهنم

ولی خب وقتایی که آرومم صد باری گفتم عصبیم نکنید و من توی عصبانیت چرت و پرت زیاد میگم دست خودم نیست

درسته ک بعضی از پدر مادرا بچگی ادمو روانی کردنولی واقعا اینارو میگی بعدا خودت عذاب وجدان میگیری حالت ...

بابام میگه چی گفتی ؟؟؟😡 تو هم برا من آدم شدی، بیام بزنت و...

بعضی وقتام یه چیزی پرت میکنه سمتم

یه بار هم توی کارواش دعوامون شد اونجا زد پس کله‌م

شاید یه روزی هم بلند بشه بزنه توی دهنمولی خب وقتایی که آرومم صد باری گفتم عصبیم نکنید و من توی عصبان ...

من بخاطر این اخلاق برادر کوچیکم ازش متنفر شدم.عصبی میشه به مادرم فحش میده واقعا متاسفم.رو‌خودت کار کن 

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
فحش ناموسی هم میدی؟ خونه ماهم این حرفا زیاده

بله، فقط من و پدرم. بقیه اهل خونه داد زیاد میزنن ولی  فحشاشون در حد گمشو و کثافته.

خودِ پدرمم گاهی فحش‌های زشت میده

برای من فکر کنم ارثی هم هست چون یکی از عمه‌هامم اینجوریه منم بهش رفتم

تازه این دوتا فحشی که گفتم خوبه من چیزهای خیلی بدتری هم میگم ولی آروم‌تر ، که گاهی مادرم اگه کنارم باشه متوجه میشه و میگه اگه بابات بفهمه جوری بزنتت که بمیری مگه دختر باید همچین چیزهایی بگه