2777
2789
ایشون پسر دوم من و گربه سومم هست🥹💕✨🫶🏻این بچه وقتی کوچیک بود من تو باغچه یک خونه ای پیداش کردمبرد ...

این پیشولهههههههه انقدر خوشگلهههه؟؟؟؟؟؟😭

اگه نمیتونید مراقب حرف زدنتون باشید منو ریپ نزنید...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارهه پیشوله🥹نه بابا بچم شبیه راسو هاست😂😂

خیلی خوشگله ها من فک میکردم زشت باشه بخاطر بیماری🥺

ولی نمیدونم چرا حس میکنم دکمه از همه قشنگتره🥺😂

اگه نمیتونید مراقب حرف زدنتون باشید منو ریپ نزنید...

ایشون پسر دوم من و گربه سومم هست🥹💕✨🫶🏻این بچه وقتی کوچیک بود من تو باغچه یک خونه ای پیداش کردمبرد ...

ای جونممممم🥹🥹🥹🥹

مرسی از تگت عزیزم😘

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

وای ننههه

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

بهترینها نصیب ات بشه دلای عزیزمممممممم🩷🩷🫂

این بچه رو درمان کردی و سلامت شو بدست آورده🥹🤍

خیلی خوشگلههههههههههههه کراش زدم روش 🫣🤭😅

همیشه منو تگ کن عاشق گوربه هام🥰

ذوقی چندان ندارد.. بی گربــــه زندگانی...♥️🐈

هیچ چیز قشنگ تر از این نیست که یه حیوون مریض به سرپرستی گرفته بشه و درمان بشه🥹🥹🥲🤍

هوووووم🥹✨❤️

یه‌ ومپایر با روح‌ بچه‌گربه...🧛🏻‍♀️🐈‍⬛                                                      https://daigo.ir/secret/7228025515