2777
2789
عنوان

عمل لیفت بازو یا براکیو پلاستی

70 بازدید | 11 پست

سلام کسی تا حالا خودش یا اطرافیانش عمل لیفت بازو انجام داده جای بخیش میمونه یا نه عمل سختیه بنظرتون از عمل راضی بودین

خدایا بهترین ها رو برام رقم بزن🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم شما تجربشو داشتی یا اطرافیانت

خودم عمل نکردم اما دکتر امین بختیاری جزو بهترین پزشکای لیپو و براکیوپلاستی هستن

بیش از صدها عمل موفق در حوزه عمل های زیبایی صورت و بدن
آدرس : تهران ، سعادت آباد ، سرو غربی ، جنب باشگاه ورزشی دلفین ، پلاک ۹ ، ساختمان عمارت سرو (ساختمان بانک توسعه تعاون) ، طبقه چهارم
شماره تماس : 09054948091
این پیج اینستاگرامشون نیکا فلاحی هم با دکتر بختیاری عمل کرده

اون تاپیکتون که دربارت نوک بینی بودمن ۳هفتس عمل کردم‌نوک بینیم یزرگه و فرم‌مشخصی نداره بنظزدون درست ...

سلام بله درست میشه فقط و فقط باید صبر کنی من الان تقریبا یکسال و نیم میشه عمل کردم خیلی خیلی نوک بینیم نسبت به روزا و هفته ها و ماهای اول جمعتر شده و تغییر کرده آخرین جایی که ورمش میخوابه نوک بینیه من بینیم تقریبا گوشتی بود وتا دو سالم گفتن تغییر میکنه شما هم نگران نباش فقط صبر داشته باش

نظرت راجب کورتون‌چیه

منم اول که بینیم خیلی ورم داشت و نوکش جمتر نشده بود چند بار رفتم پیش دکترم که کورتون بزنه ولی قبول نکرد گفت ورمش میخوابه واقعا خیلی فرق کرده بینیم با ماها اول عملم ببین باید صبر کنی اگر گوشتیه بینیت تا دوسال خیلی جمعتر میشه کورتون اومد نیمد داره ممکنه بزنی بافت بینیتم تحلیل بره این عوارضم داره

منم اول که بینیم خیلی ورم داشت و نوکش جمتر نشده بود چند بار رفتم پیش دکترم که کورتون بزنه ولی قبول ن ...

من ک اصلا تو فکرش نبودم و اینم‌نمیدونستم‌ک این دکتر لعد عمل کورتون‌تجویز میکنه هفته پیش ک تازه دو هفته بود جراحی کرده بودم منشیش گفت ک  باید برا دو س هفته دیگه نوبت بگیری واسه تزریق

من ک اصلا تو فکرش نبودم و اینم‌نمیدونستم‌ک این دکتر لعد عمل کورتون‌تجویز میکنه هفته پیش ک تازه دو هف ...

بعضی دکترا کورتون میزنن بعضیام‌مث دکتر من اعتقادی به کورتون ندارم روش هر دکتری متفاوت