2777
2789
عنوان

چرا هیچکس دوسم نداره

633 بازدید | 84 پست

۲۸سالمه شاغلم قیافم نچرال و متوسطه رو به بالا هس شاغلم ماهی میانگین سی و خورده حقوقمه ماشین شاسی دارم خانواده مذهبی دارم ولی خودم تیپم امروزیه ولی بی حجاب نیستم هیچکس چرا سمتم نمیاد که دوسم داشته باشه ازهمکارام گاهی میشنوم مثلا میگن فلانی وفلانی معرفیت میکنیم میگن میترسیم بریم سمت دختر فلانی ..همم اینکه خواستگار آخرم که نامزدم بود هرجا نشسته بدمو گفته به نظرتون اینم تاثیر داره؟ خسته شدم ازتنهایی مرخصی هامو تنهایی میرم تفریح میرم رستوران کافی شاپ ولی دیگه خسته شدم تو خیابونم همیشه بهم شماره میدن زنگ نمیزنم واقعا چی کارکنم بع نظرتون ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی با حقوق ۳۰ میشه شاسی خرید؟ من با ماهی ۱۵ نتونستم یه دوچرخه بخرم دمت گرم

ماشین شاسی منظورم ام وی امه من از ۲۴سالگی سرکارم وهم اینکه بابامم کمکم کردن 

منم مث خودت دوماه دیگ ۲۸سالمه چهره و اندامم رو به بالاس ینی اکثرا میگن که خوشگلم تحصیلاتمم بالاس ولی من شاغل نیستم و شاسی هم ندارم اما منم هیچ موقعیت خوبی سراغم نمیاد بااینکه خونوادم اوضاع خوبی دارن خودم چون اخری بودم اصلا هیچوقت سراغ کار کردنم نرفتم چون بهم میرسیدن منم مامانم میگ فک میکنم میترسن بیان سمتت از پست برنیان یا میانم میبینن خونوادم هوامو دارن فرار میکنن

عشق کن با همین وضعیت 

منم اکه ازدواج نمیکردم الان ماشین برا خودم داشتم کیف میکردم پولامم خودم خرج میکردم 

منطقی باشیم بله حرفهای نامزدتون بسیار موثره 

من ی همکار دارم دو تا ماشین شاسی داره هر روز بایکی میاد لباس ووو انچنانی ادم فکر میکنه خیلی خودشا میگیره یکم که ارتباط گرفتم خیلی صمیمی بود شاید بقیه ام همین نطرو دارن در موردتون 

منم مث خودت دوماه دیگ ۲۸سالمه چهره و اندامم رو به بالاس ینی اکثرا میگن که خوشگلم تحصیلاتمم بالاس ولی ...

آره منم همین فکر میکنم 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً