2777
2789
عنوان

این ازدواج وقبول میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 43 پست

من باشم یه چند سال دیگه صبر میکنم چون این سن به نظر خودم زوده واسه تشکیل خانواده،در کنار این حقوق اگه خودمم مستقل بودم اره قبول میکردم در غیر این صورت اگه پول دیگه ای وارد زندگی نمیشه خیر

یک اینکه عشق بچگیه دواینکه اخلاقش خیلی خیلی خیلی خوبهواقعادلم نمیادازدستش بدم مرسی که نظردادی بانو

قربونت برم شرایط زندگیا متفاوته طرز فکرا متفاوته سعی کن با یه مشاور مشورت کنی نه با ماها که طبق گذشته و زندگیه خودمون نظر میدیم عزیزم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه من که اصلاپولش مهم نیست چون دوسش دارمراستش یه سریارومیبینم میگن حقوق۲۵کمه باکسی که خونه نداره ازد ...

ببین بعضی ها ملاک شون تو زندگی فقط و فقط پول هست عشق وعلاقه مهم نیست براشون ولی اگه برای تو عشق و علاقه مهم هست گزینه ی خوبیه من خودم اگه از طرف خوشم نیاد و پولدار باشه ازدواج نمی کنم ولی از طرفی سن هر دوتون کم هست دوسال صبر کنید به نظرم اگه عجله ای ندارید 

نه من که اصلاپولش مهم نیست چون دوسش دارمراستش یه سریارومیبینم میگن حقوق۲۵کمه باکسی که خونه نداره ازد ...

عزیزم خیلی بستگی به سن و شرایط جامعه داره. برای سن شما که جای پیشرفت هم صد در صد دارید شرایطشون خوبه.

ولی در کل خوب از نظر من با خوب از نظر شما ممکنه خیلی فرق کنه. شما باید با شرایط و نیازهای خودتون بسنجین

قدردان روزهای سخت باش! روزهایی که تو را با خود قوی ترت آشنا کرد.  
ماباهم بزرگ شدیم ۲۲ولی خیلی عاقل ترازسنشه بت بگم قسم خورفامیل

من باشم قبول میکنم 

چون میگی همو دوست دارید و عرضه تامین آیندشون داره 

کاربری دست چندنفره با سنهای مختلف، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                                                                           نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن وگرنه چون هشدار دادم از قبل برات عفت کلام قائل نمیشم       2. آدمای تعفن برانگیزی مثل افراد خودبرتربین، زن ستیز، نژاد پرست، مدعی روغَن فکری یا مذهبی افراطی روم ریپ نزنن و باهام صحبت نکنن چون روانم برام محترمه    3. آقایون درخواست ندن                              ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

از شغل آزاد بهتره … از لحاظ شغلی و مالی خوبه بقیه اش ببین به دلته

تو نمی‌فهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانه‌ات به بازی گرفتی، درست همان‌طور که من عروسک‌هایم را به بازی می‌گرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک