2777
2789
عنوان

کسی چیزی میدونه😐

126 بازدید | 16 پست

سلام خانوما خوبین؟دوستان من حدودا یه هفته پیش متوجه شدم که  یه ادم بلانسبت نفهم دچار شپش شده و چون من باهاش درارتباط بودم سریع  سر خودم و بچمو بررسی کردم و متوجه شدم که بله منتها فکر کنم اولش بود و هنوز کم بود چون با شونه مخصوص که شونه کشیدیم از سر خودم دوتا و از سر بچم ۳ تا در اومد و من بلافاصله بعدش تمام ملحفه و پتو و لباس و همه و همه رو با اب بسیار داغ شستم  خونه رو کامل جاروبرقی کشیدم و سر خودمونم محلول نایلیس زدم و بعد از اون یه شبم وازلین زدم به سر هردومون و با شانه خوب شونه کشیدم و هرروز با شونه مخصوصش موهای هردومون رو شانه میکنم و چیزی نمیبینم خداروشکر و روز درمیون هم لطیفه میزنم میریم حموم و دوباره با همون شونه مخصوص شونه میکشم و چیزی دیده نمیشه خداروشکر.سر پسرمم شوهرم نگاه کرد و گف خبری از تخم و اینا نیس.از کجا باید بفهمم تموم شدن دارم دیوونه میشم همش فکر میکنم سرم میخاره و یچیزی راه میره تو سرم

خدایا تنها امیدم به تویه هوامو داشته باش و کاری کن هدیه ای که بهم دادی سالم دنیا بیاد🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شامپو مخصوص داره چیکار کردی تو

اره عزیزم داروخانه گف یا باید از شامپو استفاده کنم یا محلول و خودش گف محلولش بهتره منم خریدم زدم

خدایا تنها امیدم به تویه هوامو داشته باش و کاری کن هدیه ای که بهم دادی سالم دنیا بیاد🙏🙏
برو دکتر تا مطمئن بشی

اخه شوهرم میگه تو وسواس شدی من سر هردوتونو نگاه کردم خبری نیس 

وقتی تخمش نباشه توی سر یعنی نیست دیگه

انگار سواس گرفتم همش میگم حتما هست من نمیبینم

سس مایونز بزنید به سرتون یه شب تا صبح بخوابید باهاش 

بعد برید حموم تو حموم شونه بزنید 

عالیه عالی 

شپش داشته باشید درجا میمیرن

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

عزیزم دیگه تموم شده شپشای بدبخت از بین رفتن

وای خداکنه.کابوس شده واسم

رفتن حالا؟

میگم که چیزی دیده نمیشه ولی حساس شدم نمدونم واقعا تموم شدن یا نه.البته دو روز دیگه دوباره باید بزنم محلول رو

وقتی نیست تموم شده و گرمه اثری نداشت تخمی خودش ..باز یه چند روز چک کن نبود خیالت راحت رفتن

ببخشید اول جملتو متوجه نشدم