سلام خانوما خوبین؟دوستان من حدودا یه هفته پیش متوجه شدم که یه ادم بلانسبت نفهم دچار شپش شده و چون من باهاش درارتباط بودم سریع سر خودم و بچمو بررسی کردم و متوجه شدم که بله منتها فکر کنم اولش بود و هنوز کم بود چون با شونه مخصوص که شونه کشیدیم از سر خودم دوتا و از سر بچم ۳ تا در اومد و من بلافاصله بعدش تمام ملحفه و پتو و لباس و همه و همه رو با اب بسیار داغ شستم خونه رو کامل جاروبرقی کشیدم و سر خودمونم محلول نایلیس زدم و بعد از اون یه شبم وازلین زدم به سر هردومون و با شانه خوب شونه کشیدم و هرروز با شونه مخصوصش موهای هردومون رو شانه میکنم و چیزی نمیبینم خداروشکر و روز درمیون هم لطیفه میزنم میریم حموم و دوباره با همون شونه مخصوص شونه میکشم و چیزی دیده نمیشه خداروشکر.سر پسرمم شوهرم نگاه کرد و گف خبری از تخم و اینا نیس.از کجا باید بفهمم تموم شدن دارم دیوونه میشم همش فکر میکنم سرم میخاره و یچیزی راه میره تو سرم
خدایا تنها امیدم به تویه هوامو داشته باش و کاری کن هدیه ای که بهم دادی سالم دنیا بیاد🙏🙏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.