2777
2789
عنوان

برنده شدن گوشی و ساعت⁉️

262 بازدید | 21 پست

ملت ساده ای داریم 

دیروز برای کار بازاریابی با حقوق ۲۰ تومن رفتم مصاحبه میگفت باید زنگ بزنی بگی چون خرید اینرنتی داشتید یه بن تخفیف ۵۰ درصدی ساعت ست و یک گوشی آ ۱۵ رایگان برنده شدید 

۲ تدمن بریز تا ساعت و گوشی بفرستیم (فقط ساعت آشغال و خراب فرستاده میشه گوشی نه) 

سرپرست خیلی ریلکس بهم گفت بابت اینکه گوشیو نمیفرستیمم ذره ای عذتب وجدان نگیرید 😐😐😐😐

منم با اینکه کلی بدبختی و قرض دارم زدم بیرون و گفتم گور پدر ۲۰ میلیون وقتی حرومه چه فرقی داره با دزدی

تروخدااااا گول اینا رو نخورید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب کردی.واقعا پول حروم خوردن نداره

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

به من زنگ زدن اتفاقا همینو گفت خانمه منم میدوستم کلاهبرداریه کلی سرکارش گذاشتم از برند ساعت پرسیدم از برند گوشی پرسیدم بعد گفتم من خودم گوشی خوب دارم این گوشی رو بخوام بیرون بفروشم ازم میخرن چند میخرن چه رنگیه اونوقت خانومه رو کلافه کردم بعد گفت مشکلی با واریز پول نداری گفتم نه شماره کارت بده لطفا 😁😁😁بعد میخواست شماره کارت بده گفتم خوب من اول باید با همسرم هماهنگ کنم ببینم اون چی میگه خسته شد فهمید اسکولش کردم قطع کرد

بعدشم شمارو به جرم فساد بازداشت میکنن و سابقه کیفری ایجاد میشه و دیگه کار هم نمیتونی پیدا کنی

به شماره ای نمیتونم زنگ بزنم اطلاع بدم؟

میخواستم از متن بازاریابی عکس بگیرم صابکاره بهم تشر زد اینجا حق عکس و ضبط صدا ندارید 

پیروز ۲۸ نفر دو تومن واریز کرده بودن به هوای گوشی

به من زنگ زدن اتفاقا همینو گفت خانمه منم میدوستم کلاهبرداریه کلی سرکارش گذاشتم از برند ساعت پرسیدم ا ...

خخخخ به منم زنگ میزدن میگفتن مبارکتون باشه قابلمه سرویس با یک پک کرم خخخخ چندسال پیش میگفت یک نیم واریز کن تا بفرستیم دم در قطع کردم

جالب اینه باید ازشون میپزسیدیم گوشی چه رنگی برات بفرستیم😐شاید باورتون نشه اما پیروزا ۲۸ تا واریزی ۲ ...

مطمئن باش اگه میرفتی یه روز می ریختن تو دفترتون شما منشی ها رو دستگیر می کردن و اعضای اصلی گیر نمی افتادن پولا رو بالا می کشیدن شما می موندین و یه سابقه کیفری و کلی بدهی

الان تو ساده هم باور کردی اونا قراره بهت ۲۰ تومن بدن آره بیا برو تو کوچه

نیروی ۱ سالشون ۳۰ حقوق داشت همسن خودم بود

وقتی خوب درمیارن خوبم حقوق میدن که نیرو نخواد بره بیرون