2777
2789
عنوان

بدم میاد شوهرم به مادرش زنگ میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 43 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تقریبا تمام خانومایی که دیدم روزی یکبار یا نهایتا هفته ای یکبار زنگ می‌زنن به مامانشون و همه چیز رو تعریف می‌کنن

در آخر هم می‌گن بین خودمون باشه ها شوهرم نفهمه

اونا هم خودشون رو می‌زنن به اون راه

شوهره هم خوشحال که چه زن رازداری دارم

اگه خودتون اینطوری نیستین حق دارین بدتون بیاد که حرفای زندگیتون گفته بشه

ولی حال و احوال روزانه‌ دیگه به همسر ربطی نداره

از کجا میدونی تیکه میندازن؟چیزی شنیدی

آره یه عالمه

ما با همکارای همسرم رفت و آمد خانوادگی داریم

مثلا وقتی دور هم جمع می شیم یا گاهی بهش از روی شوخی تیکه میندازن که فلانی بچه ننه ست

یا یهو می بینم یه چیزی رو از زندگی مون می دونن که نباید بدونن

متوجه می شم که وقتی داشته با مامانش حرف می‌زنه اونا شنیدن.

کلا به نظرم مرد جماعت نباید نیم ساعت تلفن بگیره دستش

یه جوریه این کار

من خودم با مامانم صحبت کنم روزی یکی دو بار در حد ۳-۴ دقیقه و احوال پرسی نه این که کل زندگیم رو تعریف کنم

متن تاپیکم رو خوندی و این نظر رو دادی؟سر کارش جلوی همکاراش به مامانش زنگ می زنه ول ریز و درشت زندگیم ...

خب عزیزم بچه که نیست تو نگران باشی بهش بگن بچه ننه ، اون شخصیتش اینجوریه دیگه 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
تقریبا تمام خانومایی که دیدم روزی یکبار یا نهایتا هفته ای یکبار زنگ می‌زنن به مامانشون و همه چیز رو ...

می دونی آخه اصلا در حد حال و احوال نیست

من خودم در هفته چند بار پیش میاد زنگ بزنم به مادر و پدر همسرم برای احوال پرسی شون کل مکالمه مون ۲ دقیقه طول می کشه.

با خانواده ی خودمم همین طور.

ولی شوهرم مثلا یه چیز خیلی شخصی من رو میره به مامانش میگه.

مثلا من چند سال پیش داشتم برای یه آزمونی آماده می‌شدم و چند ماه درس می خوندم و دوست نداشتم خانواده ی همسرم بدونن

شوهرم هر روز می رفت به مامانش می گفت من دارم درس می خونم این کارو می کنم اون کارو می کنم

و مادر شوهرم هی از دهنش در می‌رفت و یه چیزایی می پروند که معلوم بود از صفر تا صد برنامه ی روزانه‌م خبر داره.

چه شکلی درستش کنم به نظرت؟چه عکس العملی داشته باشم؟با حرف عادی و ساده درست نمیشه

نمی‌دونم من خودم تو خانواده ام پیش اومده با دعوا درستش کردم .. 

چون به قول شما با حرف عادی و ساده نمی‌شد

می‌گفتن مگه چی شده حالا و .. 

و کلا چیزای مهم رو لحظه آخر به خانواده می‌گم که جلوی کمترین احتمال لو رفتن رو بگیرم