2777
2789
عنوان

بدم میاد شوهرم به مادرش زنگ میزنه

602 بازدید | 43 پست

شوهرم هر روز از سر کارش به مادرش زنگ می زنه

خیلی از این کارشو بدم میاد

دلیل منطقی برای این نفرتم ندارم ولی واقعا هم دوست ندارم هر روز جلوی همکاراش مثل یک بچه ننه نیم ساعت با مامانش حرف بزنه و ریز و درشت زندگی‌مون رو براش تعریف کنه.

ترجیح میدم بیاد خونه جلوی من زنگ بزنه.

اینکه گزارش زندگیم بره برای مادرش

و اینکه همکاراش بعدا تیکه میندازن که فلانی بچه ننه ست روزی نیم ساعت داره با مامانش حرف می زنه برام خوشایند نیست.

شما خودت با مادرت حرف نمیزنی؟

شوهر منم با مامانش همینطوره ولی حرف نمیزنن دعوا میکنن همش هرروز 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت به مادرت زنگ نمیزنی؟

متن تاپیکم رو خوندی و این نظر رو دادی؟

سر کارش جلوی همکاراش به مامانش زنگ می زنه ول ریز و درشت زندگیم رو برای مادرش تعریف می کنه و بعدش همکاراش تیکه میندازن که شوهرت بچه ننه ست روزی نیم ساعت با مامانش حرف می زنه 

شما خودت با مادرت حرف نمیزنی؟شوهر منم با مامانش همینطوره ولی حرف نمیزنن دعوا میکنن همش هرروز

من با مادرم حرف می زنم ولی نه سرکار و جلوی همکارام که سوژه شون بشم

اولا که از ریز و درشت زندگیم گزارش میده

دوما اینکه همکاراش وقتی دور هم جمع می‌شیم خانوادگی تیکه میندازن که شوهرت روزی نیم ساعت با مادرش درد دل میکنه

برای شما این خوشاینده؟

مشکلش چیه؟ هرچی نباشه مادرشهتا جایی که مادرشوهرت تو زندگیت دخالت نکنه کافیه وگرنه محبت بینشون ایرادی ...

خوشم نمیاد گزارش ریز و درشت زندگی‌مون رو می ذاره کف دست مامانش 

و از طرفی هم سوژه ی تیکه انداختن همکاراش میشه