rabbits مدیر استارتر عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 2648 عنوان رشته فنی و حرفه ای 167 بازدید | 24 پست دوستای گلم کدومتون اطلاع دارین ک چه شاخه ای از فنی و حرفه ای خوبه ک اینده شغلی بهتری داشته باشهممنونمنظورم انتخاب رشته دهم هست🙏 1404/05/06 | 13:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
helllllll عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 2001 گرافیک کامل ترین رشته ی فنی حرفه آیهمن که امروز رفتم تجربی ثبت نام کردم مثل سگ پشیمونم هر کس هست سلام👍
خوشبختی98 عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 745 گرافیک کامل ترین رشته ی فنی حرفه آیهمن که امروز رفتم تجربی ثبت نام کردم مثل سگ پشیمونم هنوزم وقت داری برای تغییر رشته
rabbits مدیر استارتر عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 2648 گرافیک کامل ترین رشته ی فنی حرفه آیهمن که امروز رفتم تجربی ثبت نام کردم مثل سگ پشیمونم خواستم ببرم تحربیخب من میدونم ک دایم باید بره تقویتی و اینکه نمیخوام تحمیل کنمپس ب نظرت گرافیک خوبه
helllllll عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 2001 هنوزم وقت داری برای تغییر رشته آخه روم نمیشه همین امروز از صبح زود تا الان درگیر ثبت نام بودیم بعد بگم من هنر دوس داشتم هر کس هست سلام👍
آرابیرا عضویت: 1397/06/17 تعداد پست: 15403 آخه روم نمیشه همین امروز از صبح زود تا الان درگیر ثبت نام بودیم بعد بگم من هنر دوس داشتم من لیسانس گرافیک دارم انقد دوران هنرستان سخت بوددددد ک حد نداره مخصوصا شبای ژوژمان پدر گردن و کمرت درمیاد حیوان مورد علاقم: اکسم
roya_mw عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 3986 گرافیک کامل ترین رشته ی فنی حرفه آیهمن که امروز رفتم تجربی ثبت نام کردم مثل سگ پشیمونم همین فقط پشیمونی؟ بعد میخوای بری تجربی؟؟ تصمیم درست بگیر سه سال دیگ موقع دانشگاه به گریه نیفتی چقدر راحت رد میشین ازین موضوعا لایک نکن
helllllll عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 2001 خواستم ببرم تحربیخب من میدونم ک دایم باید بره تقویتی و اینکه نمیخوام تحمیل کنمپس ب نظرت گرافیک خوبه برای دختر بله بنظرم بهترین رشته ی فنی هست منم خودم چند ماهی دربارش تحقیق کردم آخرم امروز رفتم تجربی هر کس هست سلام👍
starlingdress عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 3832 همشون پردرآمدن ولی بچه های طراحیدوخت و کامپیوتر زودتر کارشونو شروع میکنن بچه های گرافیکم مهارت بیشتری پیدا میکنن و بعدا میتونن کارای مختلف تری انجام بدن معماری و انیمیشنم هست اگه علاقه داشته باشن موفق میشن
خوشبختی98 عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 745 آخه روم نمیشه همین امروز از صبح زود تا الان درگیر ثبت نام بودیم بعد بگم من هنر دوس داشتم اخه بحث اینده ات هست،درسته ممکنه شماتت بشی ولی ارزششو دارهالبته بازم خوب فکراتو کن و بالا پایین کن
angelkiss عضویت: 1401/12/07 تعداد پست: 7380 آخه روم نمیشه همین امروز از صبح زود تا الان درگیر ثبت نام بودیم بعد بگم من هنر دوس داشتم هنوزم دیر نشده فردا برو پروندتو بگیر برو هنرستان اسم بنویس عمر خودتو الکی حروم نکن تو برای همیشه رفته ای و من تا ابد جانم برای نبودت درد میکشد:)
helllllll عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 2001 همین فقط پشیمونی؟ بعد میخوای بری تجربی؟؟ تصمیم درست بگیر سه سال دیگ موقع دانشگاه به گریه نیفتی چقدر ... وا خب حتما شرایط نبوده اگه اجبار پدر و مادر نبود من امروز میرفتم رشته مورد علاقمو ثبت نام میکردم هر کس هست سلام👍
starlingdress عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 3832 گرافیک کامل ترین رشته ی فنی حرفه آیهمن که امروز رفتم تجربی ثبت نام کردم مثل سگ پشیمونم تروخدا اکه پشیمونی رشته اتو عوض کن چون قراره ۳ سال از عمرت درگیرش شی نه فقط تو طول سال تحصیلی بلکه تو تابستون و دوره کنکورت...
ayda0gh عضویت: 1403/10/01 تعداد پست: 1395 شبکه و نرمافزار تا ابدددد مخصوصا کتابا تغییر کرده و برنامه نویسی پایتون یاد میدن از امسالهیچی دیگه خوش به حالشون رقیب من فقط خودمم... یه روزی به حرفم میرسی!