2777
2789
عنوان

پریودی نامنظم

73 بازدید | 9 پست

خانما من ۲۱سالمه این ماه و ماه پیش پریودام یهو هی عقب میفتع ماه پیش ۸روز این ماهم فعلا ۴روزه من خیلی مرتب بودم یهو اینجوری شد و حجم خونمم شد ۳روزه بخدا انقد وس واس فکری دارم نگرانم مجردم

همش ب بیماری بد فکر میکنم از دکتر میترسم برم ازمایش سونو هربار رفتم یچیزی دراوردن برام

اای خدااا سرکار منو هی ب دکتر میندازه کسی بوده اینجوری بشه ینی از چیه😭😭😭😭😭همش فکر خیال میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

https://cdn.imgurl.ir/uploads/a495_Screenshot___My_Note.jpgببین ماله منو به دکتر نشون دادم گفتم طبیع ...

زیاد فاصله ندارا منظمی اخه من دوماهه اینجوری شدم یهویی 🥲🥲🥲وگنه دقیق بود ماه پیش شیشم شدم الان نهمه

ماه قبل ترشم ۲۹بودم که شیشم سدم

زیاد فاصله ندارا منظمی اخه من دوماهه اینجوری شدم یهویی 🥲🥲🥲وگنه دقیق بود ماه پیش شیشم شدم الان نهم ...

منظورت اینه امروز شدی؟؟

خب ببین از ششم ماه قبل حساب کن تا امروز میشه 33 روز تقریبا خب طبیعیه دیگههه میگن از 21 روز تا 35 روز طبیعیهه

الکی حساس شدییی بعدم همیشه که ی تایم نیست با توجه به آب و هوا و تغذیه و فعالیت بدنی متغیره بنظرم الکی حساس شدی

کاربری دست دو نفره

منظورت اینه امروز شدی؟؟خب ببین از ششم ماه قبل حساب کن تا امروز میشه 33 روز تقریبا خب طبیعیه دیگههه م ...

🥲ماه پیش شیشم شدم امروز ک نهمه هنوز میگم نشدم

حساس ک اره هستم خیلی حرص میخورم همش فکرا منفی دارم ۴روزه فهلا این ماه عقب افتاده ایشالا تا تا پسفردا بشم