2777
2789
عنوان

رشته فنی و حرفه ای

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 24 پست
تروخدا اکه پشیمونی رشته اتو عوض کن چون قراره ۳ سال از عمرت درگیرش شی نه فقط تو طول سال تحصیلی بلکه ت ...

اگه دست خودم بود همون اول هنر ثبت نام میکردم ولی اجباره

هر کس هست سلام👍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گرافیک کامل ترین رشته ی فنی حرفه آیهمن که امروز رفتم تجربی ثبت نام کردم مثل سگ پشیمونم

چرا؟

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
من خودم طراحی دوخت خوندم الانم تو حوزه فشن مشغولم تنها چیزی که مهمه علاقه دخترته وگرنه اگه بدون علاق ...

عزیزم من حرفتو قبول دارم

هیییچ اجباری از طرف من نیست

ی سوال وقتی میرن دهم شاخه درسی مشخص میشه یا سال بعد مثلا انتخاب میکنن معماری حسابداری یا هر چیز دیگه ای

عزیزم من حرفتو قبول دارمهیییچ اجباری از طرف من نیستی سوال وقتی میرن دهم شاخه درسی مشخص میشه یا سال ب ...

متوجه سوالتون نشدم 

وقتی انتخاب رشته کرد مثلا گرافیک 

از همون دهم گرافیک میخونه دیگه 

به نظرم فنی حرفه ای  هیچ رشته اش آینده نداره 

به دلیل اینکه شما نمیتونید در اینده وارد دانشگاه بشید و مجبورید از دانشکده های فنی حرفه ای درس خوندنو ادامه بدید بعدا کنکور کاردانی به کارشناسی بدید و وارد کارشناسی ناپیوسته بشید که بازم دانشگاه ها نیستن و باید برید دانشکده های فنی حرفه ای

از نظر مدرک مدرک مهندسی همون رشته که از ریاضی وارد میشن خیلی خیلی معتبرتره چون از دانشگاه مدرک میگیرید و اعتبار بین المللی هم دارن

از نظر تخصص که فنی حرفه ای خیلی سطحی تره و تقریبا خروجی رشته ی خودم که کامپیوتر نرم افزار هست از فنی صفره ! تمام افراد موفق رشته کامپیوتر از ریاضی فیزیک و بعدا از رشته ی مهندسی کامپیوتر بودن بقیه رشته ها هم فکر کنم همینه

پس رشته های نظری خیلی بهتره

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.