2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گریه نکن باهاش مهربون باش همین

اتفاقا میخواستم پیام بدم از خواب بیدارش کنم باهام حرف بزنه ولی گناه داره تا ۴ بیدار بود حرم دعا می‌کرد ۱۰ هم باید بره سرکار هعی بابا

اتفاقا میخواستم پیام بدم از خواب بیدارش کنم باهام حرف بزنه ولی گناه داره تا ۴ بیدار بود حرم دعا می‌ک ...

انقدر اذیت ش نکن مهم اینکه دوست داره کنارت نگران نباش فقط باهاش مهربون باش ت دل شو خالی نکن

حس شما به هم خوب بقیه کارها حل میشه

۶ ساله مخفی دوستش داشتم بعد این همه سال کلی دعا کردم تا دوستم داشته باشه خودش میگه اینکه از دختری خوشم بیاد معجزست حتی پدر مادرش باورشون‌نمیشد ولی الان مخالفن کاشکی درست بشه من بدون اون‌نمیتونم چون این ۶ سال که ی طرفه بود نتونستن فراموش کنم چه برسه به الان

انقدر اذیت ش نکن مهم اینکه دوست داره کنارت نگران نباش فقط باهاش مهربون باش ت دل شو خالی نکن

حست ب اینده‌من‌چیه

چه مسیری رو‌ب‌روم‌هست

ی نیت تو دلمه برای عمر ی شخصی ک‌نگران از دست دادنشم