2777
2789
میخواد بره سر کتاب بگیره به نظرت چی جوابشو میدن؟

من .... گیر نیستم 

پایان آدمیزاد... نه ازدست دادن رفیق است... نه رفتن یار...نه تنهایی... هیچکدام پایان آدمی نیست آدمی آن هنگام تمام میشود که خـــدا فراموشش کند...

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ی سوال دیگه میتونی یکم از ویژگی های من و اونو بگی

تو لوس اون خیلی مهربون

پایان آدمیزاد... نه ازدست دادن رفیق است... نه رفتن یار...نه تنهایی... هیچکدام پایان آدمی نیست آدمی آن هنگام تمام میشود که خـــدا فراموشش کند...

مممنونم مهربان گریم بند اومد

گریه نکن باهاش مهربون باش همین

میدونم بابا گفتم ببینم حستون چی میگه گفت اگه قرآن بگه خوبه همه جوره میجنگم برات

حس شما به هم خوب بقیه کارها حل میشه

چند روز پیش گفت خیلی لوسی بهم😂😂

عزیزم قربون خنده هات

گریه نکن باهاش مهربون باش همین

اتفاقا میخواستم پیام بدم از خواب بیدارش کنم باهام حرف بزنه ولی گناه داره تا ۴ بیدار بود حرم دعا می‌کرد ۱۰ هم باید بره سرکار هعی بابا

اتفاقا میخواستم پیام بدم از خواب بیدارش کنم باهام حرف بزنه ولی گناه داره تا ۴ بیدار بود حرم دعا می‌ک ...

انقدر اذیت ش نکن مهم اینکه دوست داره کنارت نگران نباش فقط باهاش مهربون باش ت دل شو خالی نکن

حس شما به هم خوب بقیه کارها حل میشه

۶ ساله مخفی دوستش داشتم بعد این همه سال کلی دعا کردم تا دوستم داشته باشه خودش میگه اینکه از دختری خوشم بیاد معجزست حتی پدر مادرش باورشون‌نمیشد ولی الان مخالفن کاشکی درست بشه من بدون اون‌نمیتونم چون این ۶ سال که ی طرفه بود نتونستن فراموش کنم چه برسه به الان

انقدر اذیت ش نکن مهم اینکه دوست داره کنارت نگران نباش فقط باهاش مهربون باش ت دل شو خالی نکن

حست ب اینده‌من‌چیه

چه مسیری رو‌ب‌روم‌هست

ی نیت تو دلمه برای عمر ی شخصی ک‌نگران از دست دادنشم