2777
2789
عنوان

اکثر مشکلات زیر سر خود‌ جنس زن

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 85 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیشتر منظورش اینه که بیشتر خانوما حرف و حدیث درمیارن برا هم جنس خودشون چون تو سری خور بودن از قدیم ...

اره درسته 

بعدم گفتم اکثر مشکلات 

حس میکنم جهان روی دست زنا میچرخه اگه بهتر باشیم با هم و با هم دشمن نباشیم  یه سری مشکلات کمتر میشه 

مادر شوهر بره بگه خودتو بکش مرد خودش عقل نداره؟؟شما خودتم ضد زنیانگار مردا ربات ن ما برنامه نویسی می ...

می‌دونی اتفاقعا اینجا مرد رو کم ارزش و هیچ حساب کرده و برعکس زن رو برده بالا تو اینو برداشت رو کردی که ربات هستن و ما برنامه نویس🤣🫣

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

اره خب در این صورت درستهاگه خانوم ها پشت هم باشن هیچ مردی نمیتونه کاری کنهخانوم ها پشت هم نیستنآقایو ...

اصلا بنظرم عقل ندارن🫡

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

یه مثال در تاییدو توضیح حرفای استارتر 

آقایی خانومش فوت کرده ، یا طلاق گرفته  اطرافیان اون اقا که خواهر و مادر و ... هستن سریع براش زن میگیرن نمیزارن به چهلم برسه  میگن مرده  خب چیکار کنه نمیتونه بدون زن سر کنه 

ولی کافیه یه زن بعد مرگ همسرش یا طلاق همسرش بعد یک سال ازدواج کنه   همین همجنس های خودش میگن  خجالت نکشید 

احتمالا قبل مرگ همسرش یا قبل طلاقشم با همین آقا دوست بوده 

و براش هزار جور حرف درمیارن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

می‌دونی اتفاقعا اینجا مرد رو کم ارزش و هیچ حساب کرده و برعکس زن رو برده بالا تو اینو برداشت رو کردی ...

به نظرم دنیا روس دست زن ها میچرخا 

زنان فکرای عجیبی دارن زرنگن میتونن همه چیو دست بگیرن میتونن با هم خوب باشن و‌مشکلات کمتر بشه 

مردها بیشتر برده زیر شکمشون هستن 

اصلا بنظرم عقل ندارن🫡

ببین اینکه سو استفاده گر هستن درسته

منم به همین دلیل تصمیم گرفتم هیچ وقت ازدواج نکنم و خودم زندگیمو بسازم

اما ایشون هم بی راه نمیگه

خانوم ها پشت هم نیستن و حسادت بعضی اوقات کورشون میکنه نر جماعت هم نیشش باز میشه میپره وسط فقط واسه کیف خودش نفع میبره

زنی ک خیانت میکنه با کی خیانت میکنه به یه مرد دیگه؟؟

خب زنی که خیانت می کنه الان خوبه به نظرت ؟ من میگم خیانت دو طرف ۵۰ ۵۰ مقصرن و اصلا از طرف هیچ جنسیتی توجیه نداره و نمیشه فقط مرد یا زن رو مقصر دونست 

هرچی قتل تجاوز دزدیه از مرده ذات مرد وحشی‌ گریه در کل

دقیقا بحث همینه 

ذات مرد خرابه 

برعکس ذات زن درسته 

خب وقتی ذات زن درسته ما پشت هم باشیم حداقل خیانتی صورت نمیگیره که یک زن بازنده اش باشه چه زنی که بهش خیانت میشه چ زنی که باعث خیانته 

البته بازم میگم بحث تجاوز کلا جداعه 

یه مثال در تاییدو توضیح حرفای استارتر آقایی خانومش فوت کرده ، اطرافیان اون اقا که خواهر و مادر و ... ...

وایسا ویسا 

ینی اسلحه میذارن رو شقیقه ش ک زن بگیر.؟ بچست ک اونا تعیین کنن