2777
2789
عنوان

اکثر مشکلات زیر سر خود‌ جنس زن

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 85 پست
چون انگار ما یه مشت موجود آویزون ب درد نخوریم ک باید سرمون دعوا شه

کی گفته ما اویزونیم آخه چرا ب این فکر نمیکنی که ما اینقدر با ارزش و پر قدرت هستیم که برای بدست آوردنمون جنگ می‌شده و این هیچ ارتباطی با اویزونیم ندارع عزیزم اویزونی اونه که محبت و گدایی کنه از مرد اویزونی اونه که بخاطر منفعت خودش یک زنی آویزون زندگی ی زن دیگه بسه و فکر کنه چون شوهر هول طرفو تور کرده شاخ غول رو شکسته اویزونی اونه که از ی طریق دیگه پول در بیاره ولی به دخترای مردم فخر بفروشه که خودساخته است ولی پشت خود ساختگیش شوگر زده باشه یا زن دوم شدن این اویزونیه که بخوای زن دوم یکی بشی  

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

یکی ازاشناهایه دخترخانومی باشوهرش اشناشدرفت بااون خانومه که فردتحصیلکرده ای هست صحبت کنه دراومدبهش گفت نترس شوهرتونمیبرم واسه خودت نترس شوهرت ارزونی خودت فکرکن اون دخترخانوم باعلم اینکه اقامتاهل هست وزندگی خودشوداره ولی بازم کرم می ریخت وزندگی این بیچاره روخراب کرده 

گاهی انسانم آرزوست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقعا حرف تو می‌دونی منو یاد چی میندازه ؟یاد قرون وسطا یاد زمانی که زن وقتی میگفت ولی من فکر میکنم ...

بله زن می تونه نقشه قدرت بکشه و آبادانی ایجاد کنه

ولی می تونه مکار و حیله گر باشه و نقشه جنگ و ویرانی بکشه 

اون زن قرون وسطی که نمی تونسته حرف بزنه مطمئن باش زن مکاری نبوده اگه حیله و مکر می داشت مردها رو روی انگشتش می چرخوند 

علم و قدرت و شعور رو با مکر و حیله اشتباه نگیرید

بله زن می تونه نقشه قدرت بکشه و آبادانی ایجاد کنهولی می تونه مکار و حیله گر باشه و نقشه جنگ و ویرانی ...

من اینو مکر و حیله زن نمیدونم من میگم زن ها باهوشند زرنگن هیچ کاری رو بیخود انجام نمیدن 

خیلیامون این مشکل رو داریم که از ظوهرمون میپرسیم چرا فلان کارو کرده و واقعا نمیدونه و ما قبول نمیکنیم چون ما کاری رو الکی و نادانسته انجام نمیدیم

من میگم میشه این سیاست زنانه رو جاهای بهتری خرج کرد 

زن ها هم می تونن نقشه های شیطانی بکشن و بعد از راه احساساتی کردن مرد اگه مادرش باشنیا از راه عشوه گر ...

آفرین به نکته خوبی اشاره کردی زن هزارم شاه بشن !

خب بار برمیگردیم به کجا ؟

به اول که می‌گفتیم اگه زن پشت زن باشه توی اینجور مسائل (البته برای بار چندم میگم که بحث تجاوز کلا جداعه) هیچکس نمیتونه با احساساتشون بازی کنه چرا چون پشت همن وقتی پشت هم باشن مرد با کی میخواد به یک زن دیگه خیانت کنه ؟ با هیچکس چون کسی نیست که تن بده به این ظلت 

چون ما ارزش قائلیم برای خودمون اول و برای همجنس خودمون

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

بله زن می تونه نقشه قدرت بکشه و آبادانی ایجاد کنهولی می تونه مکار و حیله گر باشه و نقشه جنگ و ویرانی ...

زن مکاری نبوده چیه ؟ اجازه حرف زدن نداشته یکم تاریخ بخون ببین چیکار کردن توی قرن های مختلف با زن ها اجازه شلوار پوشیدن ما نداشتیم ! بخاطر اینکه بتونیم حتی شلوار بپوشیم یا تحصیل کنیم و یا موهای کوتاه داشته باشیم چ زن هایی ک اعتراض نکردن

زن مکاری نبوده چیه ؟ اجازه حرف زدن نداشته یکم تاریخ بخون ببین چیکار کردن توی قرن های مختلف با زن ها ...

خب دیگه زن ها تونستن تغییر بدن و‌به اینجا برسیم 

اما چه بهتر این سیاست هارو در راه رشد زن ها خرج کنیم نه در راه شکست و کوچک کردن  هم جنس خودمون 

همه زن ها ذاتشون حسوده.فقط اونایی که اینجوری نیستن خودشون رو کنترل میکنن.زن همینجوری آفریده شده.باید ...

اره منم میگم که ذات زن حسود آفریده شده اما اکه خودمون رو کنترل کنیم بهتر مبشه