2777
2789
عنوان

اکثر مشکلات زیر سر خود‌ جنس زن

773 بازدید | 85 پست

بیشتر مشکلات خانم ها زیر سر هم‌جنس خودشون 

یا تقصیر مادرشوهر یا خواهر شوهر یا جاری یا عروس یا.....

بچه دختر و‌پسر رو زن ها درست کردن 

نامه بکارت زیر سر همین زن ها هست 

همه چی زیر سر هم جنسای خودمون هست 

مادرشوهر خط میده شوهر رو میندازه به جون زنش 

جاری کرم میریزه 

خواهر شوهر اذیت میکنه 

یا عروس شوهر رو تحریک میکنه 

میگن مرد غیرت داره به ناموس رفیقش و خب سعی میکنه چشم نداشته باشع اما زن جنسش حسوده و میگه چرا مرذ خوب بزای من نباشه 

والا اگه ما پشت هم باشیم مردا هیچ غلطی نمیتونن بکنن مشکل اینجاست که بعضی خانوما برای اینکه توجه آقایون رو داشته باشن همجنس خودشون میفروشن

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس حتما این همه تجاوز و خیانت و این کوفت و زهر مار ها هم تقصیر زناست؟؟

ترو خدا ولمون کن مرد هایی که نمیتونن خودشونو کنترل کنن صد برابر این چیزا خطرناک و دردسر سازن

اینجوری که شما میگی مرد ها هیچ گناهیی ندارن

اصلا درست نیست

مرد اگه عاقل باشه کسی روش تاثیر آنچنانی نمیزاره 

به نظر من اگه مشکل مادرشوهر و ... دارید مقصر خود شوهره نه بقیه چون هنوز اونقدر رشد مغزی نداشته که بتونه خوب و بد رو تفکیک بده

ضمنا اینکه شما فقط خانمها رو مقصر همه چیز میدونی هم خودش مشکل بزرگیه😁

پس اینهمه مرد خیانت کار از قبر من میان؟اسیر نکن نصفه شبی ملتو

اگه حرفمو‌قبول نداری برو از تاپیک بیرون 

نگفتم مردا مقصیذ نبستن گفتم اکثر مشکلات نگفتم همه مشکلات 

بیشتر منظورش اینه که بیشتر خانوما حرف و حدیث درمیارن برا هم جنس خودشون  چون تو سری خور بودن از قدیم الایام چشم ندارن موفقیت دیگران رو ببینن همیشه خود کم پندار بودن 

البته استثنا هم هست ولی در کل همینه

ولی خب بحث خیانت پنجاه پنجاه مقصرن خانوم و آقا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

مرد همینه بد ذاته من همیشه از همون اول گفتم از این موجودات هیچ انتظاری نمیره در این حد ! 

برعکس خانوما خدای احساسات ما خانوما که عاقلیم و اگاه چرا پشت هم واینمیستیم و  بعضیا روی زندگی یکی دیگه هوار میشن ؟

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

پس حتما این همه تجاوز و خیانت و این کوفت و زهر مار ها هم تقصیر زناست؟؟ترو خدا ولمون کن مرد هایی که ن ...

نه اون واقعا تجاوز بحثش جداست 

ذات نر: