2777
2789
عنوان

خوش سلیقه ها بیاید این لگ رو ببینید

137 بازدید | 12 پست

من قدم بلنده گاهی وقتا که پیراهن بلند یا لباس ساحلی بلند میپوشم بازم کوتاهه

زیرش مجبورم یا جوراب شلواری بپوشم یا لگ 

بعضیا که بهشون جوراب نمیاد لگ میپوشم 

نمیخوام زیاد پام دید داشته باشه 

این لگ کرم ها خوبه برای زیرش؟ حداقل از مشکی فکر کنم قشنگ تر بشه؟ نه؟

هیچوقت کاری نکن بقیه بگن خوشبحالت همین خوشبحالت گند میزنه به کل زندگیت،مجرد و ته تغاری خونه🌼 برای رسیدن به خواسته هام و خواسته های بقیه یه سوره حمد و صلوات بفرست😍

اره خوبه 

اتفاقا منم پیرهن میپوشم این مدل جدیدا همشون کوتاهن واسه ما.  معذب میشم پای لخت.  از یه طرفم میگم خب لگ بپوشیم گرم میشه😕

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه ولی من یه خانمی پوشیده بود فک کردم پای خودشه پوشش خاصی نداره خیلی رنگ پاس اگه برات مهمه البته

نمیخوام پای خودم دید داشته باشه 

اهان مرسی

هیچوقت کاری نکن بقیه بگن خوشبحالت همین خوشبحالت گند میزنه به کل زندگیت،مجرد و ته تغاری خونه🌼 برای رسیدن به خواسته هام و خواسته های بقیه یه سوره حمد و صلوات بفرست😍

اره خوبه اتفاقا منم پیرهن میپوشم این مدل جدیدا همشون کوتاهن واسه ما. معذب میشم پای لخت. از یه طرفم ...

وایییی منمممم هم دردیم

گرماش به درک پام دید نداشته باشه

لگو بالا هم‌میکشم ولی دید داره 

اره خوبه اتفاقا منم پیرهن میپوشم این مدل جدیدا همشون کوتاهن واسه ما. معذب میشم پای لخت. از یه طرفم ...

من یه لگ خریدم جنسش خیلی نرمو خنکه

اصلا گرمم نمیشه

اینی که اسی فرستاده گرم میکنه

من یه لگ خریدم جنسش خیلی نرمو خنکهاصلا گرمم نمیشهاینی که اسی فرستاده گرم میکنه

اره این لگ شاین هستش

وایییی منمممم هم دردیمگرماش به درک پام دید نداشته باشهلگو بالا هم‌میکشم ولی دید داره

راستش من تا حالا لگ نپوشیدم با پیرهن.  احساس میکنم بدتیپ بشم.  چون بالاتر از پیرهن باشه که فایده نداره.  پایین ترم بیاد یه جوری نمیشه؟ 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

اره این لگ شاین هستش

وای اینا خیلی سک سین.  تو زمستون از اینا با کت کوتاه میپوشیدن.  دو ساعت همه زل میزنن به طرف ببین چیزی پوشیدن یا نه😂😂😂

من یه لگ خریدم جنسش خیلی نرمو خنکهاصلا گرمم نمیشهاینی که اسی فرستاده گرم میکنه

چه خوب مبارکت باشه🤩

وای اینا خیلی سک سین. تو زمستون از اینا با کت کوتاه میپوشیدن. دو ساعت همه زل میزنن به طرف ببین چیز ...

خدا خفت نکنه دختر 😂

خدا خفت نکنه دختر 😂

😂😂😂