2777
2789
عنوان

این حرفا چیزای میزنن اخه 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 54 پست
داری منو میگی بخدا خواهرم دزدی میکنه مادرم به هر کی میرسه میگه بزرگه خوبه ها کوچیکه مثل سگ پاچه ادمو ...

درکت میکنم منم همینم🥲

خواهرم خیانت میکنه ولی بهتر از اون تو چشم مامان و بابام کسی نیست

هیییییی🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درکت میکنم منم همینم🥲خواهرم خیانت میکنه ولی بهتر از اون تو چشم مامان و بابام کسی نیستهیییییی🥲

کرونارو خواهرم اورد ما گرفتیم مث خر بردمش دکتر و با بدبختی بستریش کردم دم به دقیقه دم دستش بودم اخرش خودش و داداشم ریدن بهم گفتن تقصیر تو لود

کرونارو خواهرم اورد ما گرفتیم مث خر بردمش دکتر و با بدبختی بستریش کردم دم به دقیقه دم دستش بودم اخرش ...

عزیزم سعی کن دیگه هیچکاری براش نکنی وقتی قدرتو نمیدونن

منم الان خیلی ببخشید ولی دیگه حمالیشو نمیکنم

و خودش هی میگه عوض شدی و...

عزیزم سعی کن دیگه هیچکاری براش نکنی وقتی قدرتو نمیدوننمنم الان خیلی ببخشید ولی دیگه حمالیشو نمیکنمو ...

دوستی دارم خ اهرش سرطان داره دوستم از جون و دل براش کم نمیزاره مامانم هی میگه دوستتت جون میده برا ابجیش منم گفتم تواهر دوستم دزدی میکنه از خواهرش؟طلامو دزدید همه بهم دزد گفتین کرونارو این اشغال اورد خونه فحشاشو من شنیدم بجای پرسناری حاضرم برینم برا خواهرم

عجب🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴بخدا مدرا واقعا الاغن

تازه نوشته بود بیا اینجا تا بهت بگم چه جوری دختر مورد علاقه تو به دست بیاری😂😂😂😂

گفته بود عکستو بذار پروف تا دخترا جذبت بشن🤣🤣🤣

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

دوستی دارم خ اهرش سرطان داره دوستم از جون و دل براش کم نمیزاره مامانم هی میگه دوستتت جون میده برا اب ...

والا فقط بلدن رفتارای ما رو ببینن!!

دیگه خودمون باید به خودمون ارزش بدیم

یه چن بار ببینن دیگه ادم سابق نیستیم دست از سرمون برمیدارن

تازه نوشته بود بیا اینجا تا بهت بگم چه جوری دختر مورد علاقه تو به دست بیاری😂😂😂😂گفته بود عکستو بذ ...

هر اقای خوش قیافه و خوش هیکلی بس احلاق گوهی دارد که صورت  سیرتش رو عنی نشان خواهد داد

والا فقط بلدن رفتارای ما رو ببینن!!دیگه خودمون باید به خودمون ارزش بدیمیه چن بار ببینن دیگه ادم سابق ...

خواهر من که کلا پرروعه به مامانم میگه یه روز اویزونم میشه جوابشو مبدم مثلا من گفتم نکبت تا جلو همه فحشت بدم تا بفهمی کی اویزون کیه؟

هر اقای خوش قیافه و خوش هیکلی بس احلاق گوهی دارد که صورت سیرتش رو عنی نشان خواهد داد

وای دمت گرم😂😂😂

راستی آبجی اون پیج دوره می فروخت دوره ی رشد شخصیتی و بازگشت دختره 🤣🤣🤣

می‌گفت پیام نده خودش برمیگرده فشار یه لحظه اس ولی صبر کنی پیام میده بعد یه پسره کامنت گذاشته بود که تا کی صبر کنم🤣🤣🤣🤣🤣

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

وای دمت گرم😂😂😂راستی آبجی اون پیج دوره می فروخت دوره ی رشد شخصیتی و بازگشت دختره 🤣🤣🤣می‌گفت پیام ...

😂😂😂😂😂😂😂

چه پسر اشغالی والا اقایون میرینن ما بریم منت کشی زر زر مفت ها😂😂😂