2777
2789
عنوان

این حرفا چیزای میزنن اخه 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 54 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با این حرف مرده موافقم ولی کلا جایه سمیه اینستا

وقتی بلاگر بدون هیچچچچ خجالتی میره تو دستشویی فیلم میگیره ک بیبی چک زده و مثبت شده بعد ۲ تا بیبی چک رو میاره میکنه تو لنز دوربین ۱۰۰ بار میگه مثبته مثبته چه انتظاری داری؟😂😐

یا اون یکی استوری گذاشته نوشته دلتون برای حاملگیم تنگ نشده بود؟😂😐

عاشق گربه هام🥺💜

از چ لحاظ میگید راست میگه

خب من خیلی دختر خوبی بودم

همیشه مادر و پدرمم میگن خودشون

ولی از یجا به بعد دیدم برا هیشکی مهم نیستم

انگار ولم کردن رسما

چون اینطوری فک میکنن ک من از پس همه مشکلاتم برمیام و همیشه سر به راهم

برعکس خواهرم

از بچگی بلا نموند ک سر مادر پدرم نیاره و همیشههه حواسشون به اونه

به بزرگترا هم همیشه احترام گذاشتم ولی ببخشید بعضا دیدم رسما سوارم شدن

از اونجا به بعد هرکی لایقش باشه احترام میزارم و بس

ی حرفشو قبول دارم،واقعا هر بزرگتری لایق احترام نیست،احترام هر کی دست خودشه

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

منظورشون چیزای بد نیست،هر وقت دخالت زیاد بشه دختر نمیتونه اونطوری که میخواد زندگی کنه اونوقت زندگیش پر حسرت میشه و کسی براش مهم نیست حتی اونی که محدودش کرده

منم اصلاً نمی‌پذیرم کسی بخواد تو زندگیم،کارام،حجابم،تصمیمانم دخالت کنه

خب من خیلی دختر خوبی بودمهمیشه مادر و پدرمم میگن خودشونولی از یجا به بعد دیدم برا هیشکی مهم نیستمانگ ...

داری منو میگی بخدا خواهرم دزدی میکنه مادرم به هر کی میرسه میگه بزرگه خوبه ها کوچیکه مثل سگ پاچه ادمو میگیره دو هفتهدپیش دو تا از همسایه ها باز جلومو گرفتن برگشتم خونه گفتم مامان به ارواح روح همون پدرت که جونتو براش میدی سری بعد هر کی جلومو گرعت میگم همین گوه بزرگت گوشی و طلا دزده بعد قضاوت با مردم

خب من خیلی دختر خوبی بودمهمیشه مادر و پدرمم میگن خودشونولی از یجا به بعد دیدم برا هیشکی مهم نیستمانگ ...

چ جالب

من دقیقا مثل شمام و خواهرم مثل خواهر شما 😅

البته خواهرم تحت تاثیر خیلی چیزاس 

من همین الانم بابت همین بی احترامی با خیلیا از جمله عمم قطع ارتباط کردم چون توهین کردن و بی احترامی 

ولی کلا هنو دختر خوبیم حداقل خیلی از کارایی ک همسن و سالام میکنن نکردم