2777
2789
عنوان

دکتر هیز

1023 بازدید | 43 پست

اگه چنین چیزی براتون پیش اومده تعریف کنید

رفتم دکتر بعد خیلی گرم احوالپرسی کرد اینو با همه انجام میداد و مشکلی نبود

تا اینکه گفت آستینتو بزن بالا فشارتو بگیرم یه نگاه کثیفی داشتتتت بعد شروع کرد سوال پرسیدن: کجا کار میکنی؟ جوابشو دادم

گفت مدرکت چیه متاسفانه باز جواب دادم بعد گفت چرا انقدر اخم کردی دختر یه کم بخند

سنمو از رو کارت ملی نگاه کرد گفت وای اصلا بهت نمیاد خیلی کمتر دیده میشی( چرت گفت😂) من فقط سکوت کرده بودم تا اینجا که اینارو گفت گفتم دوست ندارم به هرکسی بخندم🤨خندید گفت نه خیلی سخت میگیری انقدرام سختگیر نباش بخند و کلی دری وری دیگه😐

بعد گفت چهره‌تو دوست دارم یه کم لبخند بزنی عالی میشی عنتر خانو با زبون درازیش تنها گذاشتم و بعد متوجه شدم به یکی دیگه هم همینو گفته بچه‌ها دکتره هول بود😂

ولی خیلی حس کثیفی با رفتار و نگاهش منتقل کرد از این دکتر هیزا زیادن

۳ نفر خوش اخلاق تو سایت پیدا میشه

تاپیک آخرمو گزارش بزنن بترکه ؟

علت گزارش بزنید تاپیک شخصیه

هر کی گزارش زد لایکم کنه 🌸

🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم رفتم دکتر زیبایی یه چندتا خال داشتم لیزر کنم دوتا دکتر بودن یه خانم یه آقا چون با خانما راحتترم بهش گفتم اون لیزر کنه(وقتی گفتم خانم دکتر لیزر کنه مرده گفت چه فرقی داره😐) ما رفتیم تو اتاق مرتیکه های می اومد زیر چشمی بدنمو نگاه می کرد می خواستم پاشم بزنم تو دهنش هول‌ بیشعور😑