2789
عنوان

دکتر هیز

| مشاهده متن کامل بحث + 1923 بازدید | 43 پست

چهرتو دوست دارم،؟؟؟؟؟

الان میان میگن دکتر محرمه و پیامبره و فلان

من روزه می گیرم اما اگه نمی گرفتم هم بیرون چیزی نمیخوردم این فرق مذهبی و غیر مذهبی نیست این فرق باشعور و بی شعوره. من روزه می گیرم و مطمئنم وقتی گرسنه ام سلول های سرطانی بدنم دارن تجزیه میشن. من روزه می گیرم و اتفاقا دم دمای افطار هوس دوچرخه سواری میکنم ، شاید اگه کسی منو ببینه فکر کنه روزه نیستم ولی من روزه ام!خودم اگه بی حجاب ببینم اصلا فکر نمیکنم روزه نیست همینطور که بی حجاب های ترکیه و مصر اناشید مذهبی میخونن و من وقتی میبینمشون حس میکنم ایمانشون خیلی هم از من بیشتره. من روزه می گیرم و وقتی دخترهای سیگار به دست رو تو ماشین پسرای غریبه تو کوچه پس کوچه های پرت میبینم معلومه از تفاوتی که دارم خوشحال میشم اما خوشحالی از اخلاق و تربیت و سبک زندگی متفاوت خوشحالی بی سر و صداست مثل شادی کاذب جلب توجه نمیکنه ، درونیه ، تو قلبت ، نیازی به گفتن هم نداره ولی از بس میبینی اونها ادای شادی درمیارن و نقش بازی میکنن تا بقیه هم مثل خودشون بشن میگی بگم. فعلا خدافففففظ🌸🩷😂 امضای قبلیم یک عدد چپی . مخالف گوشی برای بچه ها . موافق طب گیاهی و معتقدم خدا شفا رو تو گیاهان گذاشته ، مامانم بیست ساله که متفورمین و جدیدا هم دیابزید میخوره اما قندش با اون همه قرص در روز نرمال نشده ، یه شب که چای ترش خورد فردا ناشتا قند خونش 108 بود🫡 خیانت دیدی حتما آهنگ kandiramazsin beni رو گوش کن ، و سریال گذر از رنجها اونجا که خانم مهندس به مهندس میگه شرط طلاقم بچه هامه اگه ندی کاری میکنم که تو و اون زن یک روز خوش نبینید ، میتونی قوی باشی🌼 ببخشید امضام از همه رنگه😵هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

چهرتو دوست دارم،؟؟؟؟؟الان میان میگن دکتر محرمه و پیامبره و فلان

اتفاقا تو همین تاپیک گفتن مشکل از خودته😂

آخه دوتا تاپیکم در مورد یه آقای متاهلی دارم که بهم آمار میداد...

متاسفانه تو یه سری رشته‌ها دکتر مرد خیلی بیشتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه؟!😃 احتمالا کسی تو صورتت تُفم نمینداخته که دو سه تا تاپیک منو " همه " تعبیر کردی...مخصوصا که با ...

ببین تو تاپیکات اینقدر سوژه ای که هر کدومو بکوبم تو سرت میترسم دلت بشکنه اشکال نداره از خیر جواب دادن بهت گذشتم هر چی تایپ کردم پاک کردم جواب تو هم بمونه برای اون دنیا من مثل تو نیستم هر چی از دهنم در بیاد به خاطر عقده هام ببندم به بقیه ، آره دقیقا یه جا دلمو شکستی الان پیدات کردم دیدم چه بدبختی هستی اونم که خوابه خواب دست خود ادم نیست بهتره الکی تهمت نزنی وقتی چیزی برای گفتن نداری همون کامنتم برات کافیه دیگه جوابتو نمیدم هر چی خواستی بگو  

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 
ببین تو تاپیکات اینقدر سوژه ای که هر کدومو بکوبم تو سرت میترسم دلت بشکنه اشکال نداره از خیر جواب داد ...

آخی میترسی دلم بشکنه؟؟؟ طفلی چقدر به اون دنیا معتقدی🤭

تو یه کاربری دیگه هم داری😉

کامنتات پر از عقدهء حقارته من چیزی ننوشتم که تو حس کنی خیلی بدبختم فقط مطمئنم بدجور سوزونده بودمت🔥

تهمتو تو زدی من واقعیتو در موردت گفتم🙄

برو یه لیوان آب بخور بعدم به درد خودت بمیر بدبخت😌👋

عزیزم ولی دوتا کامنت بالاتر یکی برام کامنت گذاشته مشکل از خودته که تا باهات گرم میگیرن فکرمیکنی میخو ...

من دکتر هیز دیدم ربطی نداره یعنی چی این حرف من چند بارم دیدم که بعضی  دکتر ادهیز بازی در میارن 

آخی میترسی دلم بشکنه؟؟؟ طفلی چقدر به اون دنیا معتقدی🤭تو یه کاربری دیگه هم داری😉کامنتات پر از عقدهء ...

عزیزم حالا ایشون یه حرفی زد میشد واکنش بهتری نشون داد 

که دل کسی نشکنه

در دین شما نام خدا هست، خدا نه

آخی میترسی دلم بشکنه؟؟؟ طفلی چقدر به اون دنیا معتقدی🤭تو یه کاربری دیگه هم داری😉کامنتات پر از عقدهء ...

خب پس حقته با سی سال سن تو کف باشی پشه نر از کنارت ردشه توهم بزنی که بهت نظر داره مثلا طرف اومده خواستگاریت خواسته نگات کنه ببینه چه تحفه ای میخواد بگیره بپری تو چمنا فرار کنی وااای 🤣🤣یا همکارت اومده بهت تیکه انداخته چرا ازدواج نمیکنی توهم زدی تورو برا داداشش میخواد رفتی تو کف و دنبال این بودی بیان بگیرنت 🤣🤣همین دوتا کافیه یا بازم بگم ؟ از تاپیکای سراسر عقدت 🤣🤣من همین یک کاربری رو دارم آره دقیقا اونجارو قبول دارم که گفتی سوزوندی دقیقا بخاطر همینم جوابتو دادم دلم نمیخواد دل کسی رو بشکنم ولی وقتی خودت دوست داری نوش جان حالا هم با همین توهماتت که همههه بهت نظر دارن برو بمیر طبق حرف خودت🤣🤣🤣 هر کی تاپیکاتو بخونه کاملا میفهمه چه داغونی هستی اصلا ارزش جواب دادن نداشتی متوهم بدبخت 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 
خب پس حقته با سی سال سن تو کف باشی پشه نر از کنارت ردشه توهم بزنی که بهت نظر داره مثلا طرف اومده خوا ...

اگه ارزش جواب دادن نداشتم از دیروز عز و جز نمیزدی زیر تاپیک من بدبخت عقده‌ای🔥🔥🔥

من هیییچ اشکال و ضعفی تو تاپیکام نمیبینم از نظر کسی که پشت کوه زندگی کرده سی سال سن زیادیه😂

اخه شماها تو زندگی هنر دیگه‌ای جز مثبت۱۸ دارید؟!

با توهماتی که تو خوابات میزنی!

خودت جواب خودتو میدی اگه دنبال پشه نر میگردم چرا از خواستگارم فرار کردم؟!😃

تو حتما اهل پریدن تو بغل نامحرمی که از تو چمنا رفتن من متعحبت کرده🤭تو هیچوقت نمیفهمی نجابت یعنی چی پس توکل به خدا کن و برو سر زندگیت ایشالا که دیگه شوهرت بهت خیانت نمیکنه با این اخلاقت توکلت علی الله😂

با اون یکی کاربریت پیام بده بیشتر ... کنم بهت

بدبخت اونایی که امثال تو باهاشون نسبت دارید🙄

چخ

خب پس حقته با سی سال سن تو کف باشی پشه نر از کنارت ردشه توهم بزنی که بهت نظر داره مثلا طرف اومده خوا ...

از دیروز زیر تاپیک من داره توهین میکنه میگه یه جا دلمو سوزوندی🙄

به سبک خودش جوابشو میدم مطمئنم دو تا کاربری داره چون تاحالا با این کاربریش ریپلایش نکردم مبتونم بگم ممکنه کی باشه که بررسی کنید توقع رسیدگی دارم ممنون🙏 @niniyar‍  @niniyar‍ 

@niniyar دقیقا بررسی کنید ببینید چی میگه ، طرز صحبت کردنشم که میبینید من دیشب جوابشو محترمانه دادم دیدم نه لیاقت نداره بررسی کنید لطفا و آدمای متوهم رو از نی نی سایت پاکسازی کنید ممنون 🙂

نمیرم مشکلات طرف رو بکوبم تو سرش به نظرم میشه ملایم ترم جواب داد عزیزم

پس شما که انقدر جانب حق رو رعایت میکنی یه لطفی کن همهء کامنتاشو از اول بخون! اگه بازم نظرت همین بود نیازی نیست کامنت بذاری برام چون مغرضی وگرنه قاعدتا اون کاربرم باید ریپلای میکردی