2789
عنوان

دکتر هیز

| مشاهده متن کامل بحث + 1923 بازدید | 43 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خوبه که همه هم به تو آمار میدن همه میخوان مخ تو رو بزنن با تو لاس بزنن تاپیکاتو دیدم به همه مشکوکی فکر نمیکنی مشکل از خودته ؟ 🤣🤣🤣نکنه ازونایی که یکم باهات گرم میشن هوا برت میداره ؟

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 
خوبه که همه هم به تو آمار میدن همه میخوان مخ تو رو بزنن با تو لاس بزنن تاپیکاتو دیدم به همه مشکوکی ف ...

همه؟!😃 احتمالا کسی تو صورتت تُفم نمینداخته که دو سه تا تاپیک منو " همه " تعبیر کردی...مخصوصا که با وجود متاهلی هنوز خواب عشششق قدیمیتو میبینی😂

ماها اجازه نمیدیم کسی باهامون گرم بگیره که توهمم بزنیم😉این خصلت امثال توعه که به یاد عشق قدیمیت کنار شوهرت بخوابی😕😏

یادم نمیاد کجا سوزوندمت ولی خودتو به روانپزشک نشون بده🔥

بچه ها کسی یادش هست 

یه کاربر بود میگفت دکتر عاشقم شده مزاحمم میشه هرروز گل میفرسته ‌عکساشو گذاشته بود فکر کنم فیک دراومد

آقایون نامحترم درخواست ندید خسته شدم از بس تو اعلانات ردتون کردم .بابا من هم شوهر دارم هم بچه،خوبه تو امضای قبلیم از شوهرم نوشته بودم بازم از زن متاهل نمیگذرید .تو چه خانواده ای تربیت شدید شما😡😡😡

منم دیدم دکتر احمق و هیز

عزیزم ولی دوتا کامنت بالاتر یکی برام کامنت گذاشته مشکل از خودته که تا باهات گرم میگیرن فکرمیکنی میخوان باهات ل...اس بزنن یا مختو بزنن...😂

اینا از تو غار بیرون اومدن که اینچیزا رو نه دیدن و نه به گوششون خورده

اکثر اینجور تاپیکا فیکنتاپیکای سریالی و با محتوای رمان ‌طور...

دقیقا اونم ۳ روز عکس میزاشت نوشته میزاشت

آقایون نامحترم درخواست ندید خسته شدم از بس تو اعلانات ردتون کردم .بابا من هم شوهر دارم هم بچه،خوبه تو امضای قبلیم از شوهرم نوشته بودم بازم از زن متاهل نمیگذرید .تو چه خانواده ای تربیت شدید شما😡😡😡

نداشتم ولی میشه حدس زد...متاسفانه سونوگرافیست خانم کمه اکثرا مرد هستن

تو شهر ما قبلا که اصلا سنوگراف زن نبود همش مرد بود ی ۷...۸ سالیه که اومده.....ما تو شهرمون دکتر زنانو زایمان مرد هم داریم...البته دیگه مسن بودن ۲ ساله فوت شدن....کارشون عالی بود..ولی خوب میگفتن هیزه