2777
2789
عنوان

کاشت ناخن

2613 بازدید | 55 پست

دوستان دو ساعت دیگه وقته کاشت گرفتم

دودلم

دلم میخاست ی کار متفاوت برا خودم بکنم به خودم ارزش بدم خخخ

میترسم بعدش اذیت شم

بعدم نمیدونم کاور کنم؟ کاور بد میشه،؟؟؟

کی تجربه داره نظر بدید

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات

من مدتهاست دارم

البته معمولا کوتاه و طبیعی هست

و ناخن کارمم کارش عالیه

خیلی کارش ظریف و طبیعیه

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مدتهاست دارم البته معمولا کوتاه و طبیعی هست و ناخن کارمم کارش عالیه خیلی کارش ظریف و طبیعیه

منم کوتاه میخوام و شیک

این خانم هم کارش حرف نداره

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات
من همین دیروز کاور کردم خوبه راضیم ناخنام یکدست و شیک شده زودم نمیشکنه

دیگه طرحش طرح ناخن های خودته؟؟؟

بلندتر نشده؟

ناخن خودت از این ریزه میزه هاست؟ فقط ژلیش کن ،خیلی شیک تر از اون همه برآمدگی کاشت روی ناخونه

از اون برامدگی هو بدم میاد اتفاقا